Παπάγια

 Η παπάγια ή papaya είναι ένα φρούτο που περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται παπαΐνη, το οποίο ανακουφίζει από τα συμπτώματα σε καταστάσεις όπως δυσπεψία, γαστρίτιδα και πεπτικό έλκος. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την παπάγια.Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Η παπαΐνη δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικά άτομα χωρίς ιατρική παρακολούθηση. Η συμπληρωματική λήψη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Nature's Plus Chewable Papaya Enzyme 180 tabs
-35%
Solgar Caricol 20 stickpacks x 20 gr

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

 Η παπάγια ή papaya είναι ένα φρούτο που περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται παπαΐνη, το οποίο ανακουφίζει από τα συμπτώματα σε καταστάσεις όπως δυσπεψία, γαστρίτιδα και πεπτικό έλκος. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την παπάγια.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η παπαΐνη δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικά άτομα χωρίς ιατρική παρακολούθηση. Η συμπληρωματική λήψη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.