Ινοσιτόλη

Η ινοσιτόλη είναι ένα ισομερές της γλυκόζης που υπάρχει στα κύτταρα του οργανισμού και ειδικότερα σε εκείνα του εγκεφάλου και της καρδιάς. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του ήπατος, και να συμβάλλει στη ψυχική απόδοση και στη συγκέντρωση. Είναι συστατικό πολλών τροφίμων όπως φασόλια, πεπόνι, εσπεριδοειδή, ξηροί καρποί και σπόροι. Δεν έχει οριστεί...
Περισσότερα

10 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-13% ITF Inofert 30 Sachets
Βαθμολογία:
5% of 5
-30% Genecom Terra Inositol 30 sachets x 6 gr
Βαθμολογία:
4.25% of 5
-45% Doctor's Formulas Inositol Formula 60 tabs
-35% Solgar Inositol 500 mg 50 veg.caps
-50% Now Inositol 500 mg Myo-Inositol form 100 caps
Βαθμολογία:
5% of 5
-5% ITF Inofert Combi 20 caps
-5% ITF Inofert Plus 30 caps
-35% Lamberts Myo-Inositol Powder 200 gr
-13% AMS Polysitol 90 coated caplets
-10% Meditrina Inogest 30 sachets x 7.71 gr
Βαθμολογία:
5% of 5

10 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Ινοσιτόλη

Η ινοσιτόλη είναι ένα ισομερές της γλυκόζης που υπάρχει στα κύτταρα του οργανισμού και ειδικότερα σε εκείνα του εγκεφάλου και της καρδιάς. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του ήπατος, και να συμβάλλει στη ψυχική απόδοση και στη συγκέντρωση. Είναι συστατικό πολλών τροφίμων όπως φασόλια, πεπόνι, εσπεριδοειδή, ξηροί καρποί και σπόροι.

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για την ινοσιτόλη. Προτείνεται να συνδυάζεται με χολίνη. Η υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει διάρροια και εντερικά αέρια.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται από ασθενείς που λαμβάνουν φαρμακευτικά σκευάσματα με λίθιο. Η λήψη της μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του σιδήρου, του ασβεστίου και του ψευδαργύρου. Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/ γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.