Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο Vita4you.gr πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη μιας εταιρείας συμβαδίζει με την ευημερία της κοινωνίας στην οποία είναι ενταγμένη. Για το λόγο αυτό, η προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες!

Μέσα από το μήνυμα “Είμαστε εδώ για σένα”, εκφράζουμε την προσπάθειά μας για συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και μένουμε αφοσιωμένοι στις δραστηριότητες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δίνοντας έμφαση στην προσφορά στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό!

Κοινωνία

Θεωρούμε ότι η ποιότητα ζωής ομάδων που μας έχουν ανάγκη θα έπρεπε να είναι ηθική ευθύνη όλων μας και πως όλοι μαζί και ο καθένας χώρια μπορεί να αφήσει το αποτύπωμά του σε αυτή την προσπάθεια!

Είμαστε έτσι υποστηρικτές στο συστηματικό έργο του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στηρίζοντας τη δράση του με την παροχή φαρμάκων για παιδιά με εξειδικευμένη θεραπευτική αγωγή, ενώ παράλληλα δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας μέσα από τις παραγγελίες τους, να συνεισφέρουν ένα συμβολικό ποσό στο ταμείο του οργανισμού

Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε το έργο του σωματείου "Δράση για το Κάτι Άλλο", έχουμε στείλει παραφαρμακευτικά είδη, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, όπως βρεφικές πάνες, γάντια μιας χρήσης, αντισηπτικά χεριών κ.ά., δίνοντας έτσι μια μικρή βοήθεια στον καθημερινό τους αγώνα

Αθλητισμός

Στο Vita4you.gr ασχολούμαστε ενεργά με τον αθλητισμό! Γι’ αυτό και φροντίζουμε πολύ συχνά να συμμετέχουμε και να συνεισφέρουμε σε αθλητικές οργανώσεις όπως αγώνες δρόμου (μαραθώνιους, ημιμαραθώνιους) και ορειβασίας, αγώνες ποδηλασίας κ.ά. Επιπλέον, εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζουμε νέους αθλητές στην προσπάθειά τους, παρέχοντας συμπληρώματα διατροφής και εξοπλισμό για της προπονήσεις τους

ΤΟ ΧΑΜOΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙOY

Νιώθοντας της ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια του Οργανισμού «Χαμόγελου του Παιδιού», προσφέρουμε 0,25€ από κάθε ηλεκτρονική παραγγελία αξίας 50€ και άνω που τοποθετείται στο κατάστημά μας,δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους μας τους πελάτες να βοηθήσουν όσα παιδιά μας έχουν ανάγκη!

ΣΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ "ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»

Παράλληλα στηρίζουμε τη δράση του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Δράση για το Κάτι Άλλο” με την προσφορά φαρμακευτικού και παραφαρμακευτικού υλικού και παροτρύνουμε όλους εσάς να μας βοηθήσετε σε αυτό το εγχείρημα!.