Ψευδάργυρος για την υγεία του δέρματος

   Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο, το οποίο αποτελεί συστατικό τουλάχιστον 200 ενζύμων. Παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών και είναι μεταβολικός συμπαράγοντας σε πλήθος βιοχημικών αντιδράσεων. Επίσης διατηρεί τη δομή και τη συνοχή στις κυτταρικές μεμβράνες, προστατεύοντάς τες από την οξείδωση.    Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη γρηγορότερη επούλωση των πληγών, δρα...
Περισσότερα

27 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Zinc Gluconate 50 mg 100 tabs
Βαθμολογία:
100%
-35%
Lamberts Zinc Citrate 25 mg 120 tabs
-35%
Solgar Zinc Picolinate 22 mg 100 tabs
-35%
Life Extension Zinc 60 Lozenges citrus-orange flavour
-35%
Lamberts Zincatest 100 ml
-25%
Viogenesis Zink 30 mg 90 tabs
-35%
Lamberts Zinc Plus 100 Lozenges
-40%
Power Health Classics Platinum Zinc Plus C 30 caps
-15%
Metapharm Synosan Zink + Vit C 50 tabs
-40%
Nature's Bounty Υψηλής Ισχύος Ψευδάργυρος 100 tabs
-15%
Metapharm Synomed Zink 50 tabs
-45%
Now L-OptiZinc 30 mg with copper 100 vcaps
-40%
Health Aid Zinc Gluconate 70 mg 90 tabs
-30%
Power Health Vitasip Kids Ψευδάργυρος & C Μήλο 7 καλαμάκια
-45%
Health Aid Zincovit C (Vitamin C, Zinc, Propolis) 60 tabs
-30%
Nature's Plus Animal Parade KidZinc Lozenges 90 animals tangerine flavour

27 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο, το οποίο αποτελεί συστατικό τουλάχιστον 200 ενζύμων. Παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών και είναι μεταβολικός συμπαράγοντας σε πλήθος βιοχημικών αντιδράσεων. Επίσης διατηρεί τη δομή και τη συνοχή στις κυτταρικές μεμβράνες, προστατεύοντάς τες από την οξείδωση.

   Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη γρηγορότερη επούλωση των πληγών, δρα κατά της ακμής και είναι απαραίτητος για τη γονιμότητα - ιδιαίτερα των ανδρών. Τρόφιμα πλούσια σε ψευδάργυρο είναι τα εμπλουτισμένα δημητριακά πρωινού, το κόκκινο κρέας και τα θαλασσινά. Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τις γυναίκες είναι τα 8 mg και για τους άνδρες τα 11 mg. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 5-50 mg. Η υπερδοσολογία προκαλεί γαστρεντερικές διαταραχές, διάρροια, ναυτία. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

   Τα αντιβιοτικά, τα αντισυλληπτικά και οι υψηλές προσλήψεις χαλκού, φολικού οξέος και σιδήρου μειώνουν την απορρόφηση του ψευδαργύρου. Η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό είναι ασφαλής με ιατρική παρακολούθηση.       Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.