Πράσινο Τσάι

   Το πράσινο τσάι ή αλλιώς green tea προέρχεται από τα φύλλα του είδους Camellia sinensis. Η διαφορά του από το μαύρο τσάι βρίσκεται τόσο στην επεξεργασία, όσο και στην περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή - τις κατεχίνες - και τα αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι πολύ περισσότερα εδώ. Τα φλαβονοειδή είναι γνωστά για τις πολλές ευεργετικές τους ιδιότητες, ενώ τα αντιοξειδωτικά για...
Περισσότερα

25 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Green Tea 520 mg 50 veg.caps
-20%
InoPlus Green Tea 80 gr
-45%
Now Green Tea Extract 400 mg 100 caps
-25%
Smile Z Green Tea Extract 60 caps
-20%
Nutra Lead Dietal Green Tea 50 ml
-28%
Arkocaps Green Tea 90 caps
-30%
Superfoods Πράσινο Τσάι 30 caps
-10%
Βιο-Αγρός Τσάι Matcha σκόνη 50 gr
Βαθμολογία:
100%
-30%
Power Health XS Green Tea 20 eff tabs & Diet frappe 5 sticks
-30%
Power Health XS Green Tea 20 eff tabs & Ανανάς Β12 20 eff tabs
-30%
Holistic Med BacteFiber Teatox Organic 94 gr
-20%
Evolution Slimming Green Tea Extra Strength 10000 mg 90 caps
-30%
Healthia Green Tea 500 mg 60 caps
-25%
Now Real Tea Green Kick 24 bags
-35%
Solgar Green Tea Leaf Extract 60 veg. caps
-35%
Lamberts Green Tea 5000mg 60 tabs

25 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Το πράσινο τσάι ή αλλιώς green tea προέρχεται από τα φύλλα του είδους Camellia sinensis. Η διαφορά του από το μαύρο τσάι βρίσκεται τόσο στην επεξεργασία, όσο και στην περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή - τις κατεχίνες - και τα αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι πολύ περισσότερα εδώ. Τα φλαβονοειδή είναι γνωστά για τις πολλές ευεργετικές τους ιδιότητες, ενώ τα αντιοξειδωτικά για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

   Επίσης, είναι ένα από τα πιο γνωστά βότανα για αδυνάτισμα, ενώ έχει μελετηθεί περισσότερο από τα άλλα για τα πολλά οφέλη που το συνοδεύουν. Εκτός από τη γνωστή, πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, το πράσινο τσάι είναι αντιβακτηριδιακό, αντιϊικό, μειώνει τη χοληστερίνη, ειδικά την «κακή» LDL και δρα καρδιοπροστατευτικά. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-1000 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

   Να μην λαμβάνεται από άτομα με ιστορικό αιμορραγικών ή αιμοστατικών διαταραχών, όπως επίσης και πριν από χειρουργική επέμβαση. Να αποφεύγεται η λήψη ταυτόχρονα με αντιπηκτικά, αντιθρομβωτικά φάρμακα και ασπιρίνη. Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με πράσινο τσάι δεν ενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

    Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.