Φαινυλαλανίνη

Η φαινυλαλανίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και περιέχεται σε πολλά ζωικά και φυτικά τρόφιμα. Είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών και δρα ως νευροδιαβιβαστής, συμβάλλοντας στο να παραχθούν ενδορφίνες. Επίσης, η φαινυλαλανίνη ελέγχει την όρεξη και βελτιώνει τη διάθεση.. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με υπέρταση, φαινυλκετονουρία ή από...
Περισσότερα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-32% Solgar DLPA DL-Phenylalanine 500 mg 50 veg.caps
Solgar DLPA DL-Phenylalanine 500 mg 50 veg.caps
-32% Solgar L-Phenylalanine 500 mg 50 veg.caps
Solgar L-Phenylalanine 500 mg 50 veg.caps
-33% Lamberts L-Phenylalanine 500 mg 60 caps
Lamberts L-Phenylalanine 500 mg 60 caps

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Φαινυλαλανίνη

Η φαινυλαλανίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και περιέχεται σε πολλά ζωικά και φυτικά τρόφιμα. Είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών και δρα ως νευροδιαβιβαστής, συμβάλλοντας στο να παραχθούν ενδορφίνες. Επίσης, η φαινυλαλανίνη ελέγχει την όρεξη και βελτιώνει τη διάθεση..

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με υπέρταση, φαινυλκετονουρία ή από ασθενείς που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.