Φαινυλαλανίνη

  Η φαινυλαλανίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και περιέχεται σε πολλά ζωικά και φυτικά τρόφιμα. Είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών και δρα ως νευροδιαβιβαστής, συμβάλλοντας στο να παραχθούν ενδορφίνες. Επίσης, η φαινυλαλανίνη ελέγχει την όρεξη και βελτιώνει τη διάθεση, βοηθώντας έτσι και στην κατάθλιψη.  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg. Προφυλάξεις κατά...
Περισσότερα

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar DLPA DL-Phenylalanine 500mg 50 veg.caps
-35%
Solgar L-Phenylalanine 500 mg  50 veg.caps
-35%
Lamberts L-Phenylalanine 500 mg 60 caps

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  Η φαινυλαλανίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και περιέχεται σε πολλά ζωικά και φυτικά τρόφιμα. Είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών και δρα ως νευροδιαβιβαστής, συμβάλλοντας στο να παραχθούν ενδορφίνες. Επίσης, η φαινυλαλανίνη ελέγχει την όρεξη και βελτιώνει τη διάθεση, βοηθώντας έτσι και στην κατάθλιψη.

  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

  Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με υπέρταση, φαινυλκετονουρία ή από ασθενείς που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.