Τυροσίνη

Η τυροσίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και συντίθεται στον οργανισμό από την φαινυλαλανίνη. Δρα ως νευροδιαβιβαστής και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στο stress και την κατάθλιψη. Επίσης είναι πρόδρομη ουσία των θυρεοειδικών ορμονών και της χρωστικής του δέρματος που ονομάζεται μελανίνη. Για την τυροσίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα...
Περισσότερα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-32% Solgar L-Tyrosine 500 mg 50 veg.caps
Βαθμολογία:
100%
Solgar L-Tyrosine 500 mg 50 veg.caps
-25% Viogenesis L-Tyrosin 500 mg 100 caps
Viogenesis L-Tyrosin 500 mg 100 caps
-33% Lamberts L-Tyrosine 500 mg  60 caps
Lamberts L-Tyrosine 500 mg 60 caps
-50% Now L-Tyrosine 750 mg free form  90 caps
Βαθμολογία:
80%
Now L-Tyrosine 750 mg free form 90 caps

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Τυροσίνη

Η τυροσίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και συντίθεται στον οργανισμό από την φαινυλαλανίνη. Δρα ως νευροδιαβιβαστής και αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στο stress και την κατάθλιψη. Επίσης είναι πρόδρομη ουσία των θυρεοειδικών ορμονών και της χρωστικής του δέρματος που ονομάζεται μελανίνη.

Για την τυροσίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με υπέρταση, μελάνωμα ή από ασθενείς που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Η συμπληρωματική λήψη τυροσίνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.