Τυροσίνη

Η τυροσίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και συντίθεται στον οργανισμό από την φαινυλαλανίνη.  Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι απαραίτητη για το σχηματισμό της ντοπαμίνης, και μπορεί να συνεισφέρει στη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής συγκέντρωσης σε περιπτώσεις στρες.Για την τυροσίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με υπέρταση, μελάνωμα ή...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar L-Tyrosine 500 mg 50 veg.caps
-35%
Lamberts L-Tyrosine 500 mg  60 caps
-45%
Now L-Tyrosine 750 mg free form  90 caps
-25%
Viogenesis L-Tyrosin 500 mg 100 caps

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η τυροσίνη ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα και συντίθεται στον οργανισμό από την φαινυλαλανίνη.  Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι απαραίτητη για το σχηματισμό της ντοπαμίνης, και μπορεί να συνεισφέρει στη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής συγκέντρωσης σε περιπτώσεις στρες.

Για την τυροσίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με υπέρταση, μελάνωμα ή από ασθενείς που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Η συμπληρωματική λήψη τυροσίνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται. 

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.