Θεανίνη

  Η θεανίνη ή αλλιώς theanine είναι ένα αμινοξύ που συμμετέχει στη σύνθεση των πρωτεϊνών. Βρίσκεται στα φύλλα όλων των ειδών του τσαγιού. Συνήθως, χρησιμοποιείται ως χαλαρωτικό για το νευρικό σύστημα και κατά του stress.  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη theanine. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 100-500 mg ημερησίως. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :   Να μην λαμβάνεται από...
Περισσότερα

6 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar L-Theanine 150 mg 30 veg.caps
-35%
Solgar L-Theanine 150 mg 60 veg.caps
-35%
Lamberts L-Theanine 200 mg 60 tabs
-45%
Now L-Theanine 100 mg  90 Vcaps
-35%
Lamberts Theanine Lemon balm complex 60 tabs
-30%
Health Aid L-Theanine 200 mg 60 tabs

6 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  Η θεανίνη ή αλλιώς theanine είναι ένα αμινοξύ που συμμετέχει στη σύνθεση των πρωτεϊνών. Βρίσκεται στα φύλλα όλων των ειδών του τσαγιού. Συνήθως, χρησιμοποιείται ως χαλαρωτικό για το νευρικό σύστημα και κατά του stress.

  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη theanine. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 100-500 mg ημερησίως.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

  Να μην λαμβάνεται από άτομα με υπέρταση, υπερλιπιδαιμία ή από εκείνους που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία. Η καφεΐνη ενισχύει τη δράση της. Να αποφεύγεται η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.