Βρομελαΐνη

Η βρωμελαΐνη είναι ένας συνδυασμός πρωτεολυτικών ενζύμων που υπάρχουν φυσικά στον ανανά. Είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες, και δρα επιβοηθητικά σε περιπτώσεις αρθρίτιδας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη βρωμελαϊνη. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Να αποφεύγεται η χρήση της  από άτομα που λαμβάνουν αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα, ασπιρίνη, ή αντιπηκτικά. Δεν υπάρχουν μελέτες για ασφαλή χρήση της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό...
Περισσότερα

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-45% Doctor's Formulas Bromeact 30 caps
Βαθμολογία:
4% of 5
-35% Solgar Bromelain 500 mg 30 tabs
-35% Nature's Plus Bromelain 500 mg Pineapple Enzyme 600 GDU 60 tabs
Βαθμολογία:
5% of 5
-35% Lamberts Bromelain 400 mg 1000 GDU 60 caps
-50% Now Bromelain 500 mg/2400 GDU 60 veg caps
-35% Nature's Plus Ultra Bromelain 1500 mg Standardized 900 GDU 60 tabs

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Βρομελαΐνη

Η βρωμελαΐνη είναι ένας συνδυασμός πρωτεολυτικών ενζύμων που υπάρχουν φυσικά στον ανανά. Είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες, και δρα επιβοηθητικά σε περιπτώσεις αρθρίτιδας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη βρωμελαϊνη. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Να αποφεύγεται η χρήση της  από άτομα που λαμβάνουν αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα, ασπιρίνη, ή αντιπηκτικά. Δεν υπάρχουν μελέτες για ασφαλή χρήση της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.