Εχινάκεια

   Η Εχινάκεια είναι ένα βότανο γνωστό για τη δράση του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ιδιαίτερα τα είδη Echinacea purpurea, Echinacea pallida και Echinacea augustifolia ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος, δρουν κατά των ιών και των βακτηρίων, ενώ χρησιμοποιούνται τοπικά για την επούλωση ελκών και πληγών. Είναι πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση λοιμώξεων στο ανώτερο αναπνευστικό και το...
Περισσότερα

40 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Echinacea 100 veg.caps
-35%
Lanes Ester-C Echinacea & Sambucus 20 eff tabs
-25%
Specchiasol Echinacea angustifolia bio 50 ml
-25%
Hero Nutritionals Yummi bears Echinacea + Vitamin C & Zinc 40 gummies
-20%
NutraLead Echinacea Vitamin C & Zinc 20 eff tabs
-30%
Bio-Health Ekinalife 30 caps
-35%
Lamberts Echinacea 150 mg 20 eff tabs
-50%
Korres Echinacea & Vitamin C 20 eff tabs 1+1 Δώρο
Βαθμολογία:
100%
-35%
Lanes Echinacea Honey Lemon 20 eff tabs
-30%
Eviol Echinacea & Vitamin C 30 softgels
-30%
Eviol Echinacea & Vitamin C 60 softgels
-30%
Superfoods Echinacea 50 caps
-45%
Now Echinacea extract liquid (angustifolia & purpurea) 59 ml
-10%
Nature's Bounty Εχινάκεια & Βιταμίνη C με Καρπούς Αγριοτριανταφυλλιάς 2 x 60 tabs
-30%
Power Health Echina drops 50 ml 1+1 Δώρο
-30%
Superfoods Εχινάτσια x3 30 caps

40 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Η Εχινάκεια είναι ένα βότανο γνωστό για τη δράση του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ιδιαίτερα τα είδη Echinacea purpurea, Echinacea pallida και Echinacea augustifolia ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος, δρουν κατά των ιών και των βακτηρίων, ενώ χρησιμοποιούνται τοπικά για την επούλωση ελκών και πληγών. Είναι πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση λοιμώξεων στο ανώτερο αναπνευστικό και το ουροποιητικό σύστημα.

  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την εχινάκεια. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 100-500 mg ή 5-20 ml βάμματος. Η υπερδοσολογία προκαλεί γαστρεντερικές διαταραχές και μειώνει την άμυνα του οργανισμού.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

   Η μέγιστη περίοδος χρήσης της είναι οι 8 εβδομάδες. Η λήψη εχινάκειας αντενδείκνυται από άτομα που πάσχουν από διαβήτη, νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια, λύκο και ρευματοειδή αρθρίτιδα, όπως επίσης από ασθενείς που λαμβάνουν κορτικοστεροειδή, κυτοτοξικά και αντιρετροϊκά φάρμακα. Η λήψη εχινάκειας ενδείκνυται μόνο κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης με ιατρική παρακολούθηση.

  Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.