Πυκνογενόλη

   Η πυκνογενόλη ή αλλιώς pycnogenol ανήκει στα φλαβονοειδή και είναι παράγωγο των προκυανιδινών που περιέχονται στον φλοιό του πεύκου Pinus pinaster ssp. Atlantica (αναπτύσσεται στη Γαλλία). Είναι ισχυρά αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, προστατεύει το επιθήλιο και δρα καρδιοπροστατευτικά.   Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την πυκνογενόλη. Η θεραπευτική δοσολογία δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από...
Περισσότερα

7 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Pycnogenol 30 mg 30 veg.caps
-35%
Solgar Pycnogenol 30 mg 60 veg.caps
-35%
Lamberts Pycnogenol 40 mg  60 caps
-40%
Health Aid Pycnogenol Extract 30 mg 30 tabs
-30%
Nature's Plus Pycnogenol Pine Bark 30 veg.caps
-45%
Now Pycnogenol 30 mg with 300 mg Bioflavonoids 30 caps
-35%
Solgar Pycnogenol 100 mg 30 veg.caps

7 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
   Η πυκνογενόλη ή αλλιώς pycnogenol ανήκει στα φλαβονοειδή και είναι παράγωγο των προκυανιδινών που περιέχονται στον φλοιό του πεύκου Pinus pinaster ssp. Atlantica (αναπτύσσεται στη Γαλλία). Είναι ισχυρά αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες. Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, προστατεύει το επιθήλιο και δρα καρδιοπροστατευτικά.

   Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την πυκνογενόλη. Η θεραπευτική δοσολογία δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 1 mg ανά κιλό σωματικού βάρους.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

   Να αποφεύγεται η λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

   Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.