Καρνοσίνη

Η καρνοσίνη ή carnosine είναι ένα διπεπτίδιο που αποτελείται από αλανίνη και ιστιδίνη. Βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση στους σκελετικούς μύες και θεωρείται ισχυρό αντιοξειδωτικό. Συμμετέχει στην αναδόμηση των ιστών και των μυών του οργανισμού. Επίσης, παρατείνει τη παραγωγή του γαλακτικού οξέος και κατά συνέπεια τον μυϊκό κάματο. Συχνά χρησιμοποιείται από αθλητές για βελτίωση της απόδοσης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη...
Περισσότερα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-50% Viogenesis Super L-Carnosine 600 mg 90 caps
Viogenesis Super L-Carnosine 600 mg 90 caps
-30% Life Extension Super Carnosine 60 caps
Βαθμολογία:
100%
Life Extension Super Carnosine 60 caps
-50% Now L-Carnosine 500 mg 50 caps
Βαθμολογία:
80%
Now L-Carnosine 500 mg 50 caps

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Καρνοσίνη

Η καρνοσίνη ή carnosine είναι ένα διπεπτίδιο που αποτελείται από αλανίνη και ιστιδίνη. Βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση στους σκελετικούς μύες και θεωρείται ισχυρό αντιοξειδωτικό. Συμμετέχει στην αναδόμηση των ιστών και των μυών του οργανισμού. Επίσης, παρατείνει τη παραγωγή του γαλακτικού οξέος και κατά συνέπεια τον μυϊκό κάματο. Συχνά χρησιμοποιείται από αθλητές για βελτίωση της απόδοσης.

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη καρνοσίνη. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα νεφρολογικά νοσήματα. Η συμπληρωματική λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.