Πολιτική περιεχομένου

Το περιεχομένο των περιγραφών των προϊόντων του ιστότοπου vita4you.gr διαμορφώνεται κυρίως με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από τον αντίστοιχο κατασκευαστή. Παράλληλα ενσωματώνονται αναλυτικά στοιχεία διαθρεπτικής σήμανσης, συστατικών/εκδόχων, επίσημοι ισχυρισμοί υγείας, σχετικά με την χρήση, προφυλάξεις και  με βάση:

  • την Ελληνική νομοθεσία  (ΕΟΦ - Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, ΕΦΕΤ - Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) 

  • την Ευρωπαϊκή νομοθεσία (EFSA - European Food Safety Authority, EMA - European Medicines Agency) και

  • λοιπά δεδομένα από μελέτες με την αντίστοιχη επιστημονική τεκμηρίωση.

Την ευθύνη για τη τήρηση και την υλοποίηση των διαδικασιών της πολιτικής περιεχομένου, φέρει η συντακτική ομάδα του vita4you.gr, η οποία συμμορφούμενη με τις προδιαγραφές, εξασφαλίζει την ορθότητα του περιεχομένου των προϊόντων.


Υπεύθυνοι της πολιτικής περιεχομένου:

Γκατζούλη Ρίτα, Bsc, Φαρμακοποιός με εξειδίκευση στις Εναλλακτικές Θεραπείες. (βιογραφικό)

Δαμιανού Πελαγία, Bsc, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος με εξειδίκευση στη Κλινική Διατροφή, και τα Συμπληρώματα Διατροφής. (βιογραφικό)

Δασκάλου Έφη, PhD, MSc, BSc Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στη Κλινική Διατροφή, τη Διατροφική Αξιολόγηση και τα Συμπληρώματα Διατροφής. (βιογραφικό)

Νεύρας Παναγιώτης, Bsc, Φαρμακοποιός με εξειδίκευση στην Κλινική Φαρμακολογία, την Φαρμακογνωσία και τη Φαρμακευτική Βιοτεχνολογία. (βιογραφικό)

Μαλτέζα Μαρία, MSc, BSc Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, με εξειδίκευση στη Κλινική Διατροφή, τη Διατροφική Αξιολόγηση και τα Συμπληρώματα Διατροφής. (βιογραφικό)

Σημαντική Σημείωση

Το περιεχόμενο των περιγραφών των προϊόντων του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις είναι πιθανές. Σας συνιστούμε σε κάθε περίπτωση να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποια απόκλιση ή έχετε οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με το περιεχόμενο των περιγραφών των προϊόντων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. 

email: customersupport@vita4you.gr

τηλ: 2310444422