Αλανίνη

 Η αλανίνη ή alanine ανήκει στα μη απαραίτητα αμινοξέα και εμπλέκεται στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Τροφές πλούσιες σε αυτή είναι το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια. Επίσης, η αλανίνη συντίθεται και στον οργανισμό μας. Οι βασικές τις ιδιότητες είναι ότι βελτιώνει την λειτουργία του ήπατος, ρυθμίζει τη γλυκόζη στο αίμα και μπορεί να ενισχύσει την απόδοση στους αθλητές. Δεν έχει...
Περισσότερα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-25% Now Sports Beta Alanine 750 mg 120 caps
Now Sports Beta Alanine 750 mg 120 caps
-25% Now Sports Beta Alanine 500 gr powder
Now Sports Beta Alanine 500 gr powder

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Αλανίνη

 Η αλανίνη ή alanine ανήκει στα μη απαραίτητα αμινοξέα και εμπλέκεται στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Τροφές πλούσιες σε αυτή είναι το κρέας, τα πουλερικά και τα ψάρια. Επίσης, η αλανίνη συντίθεται και στον οργανισμό μας. Οι βασικές τις ιδιότητες είναι ότι βελτιώνει την λειτουργία του ήπατος, ρυθμίζει τη γλυκόζη στο αίμα και μπορεί να ενισχύσει την απόδοση στους αθλητές. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με νεφρικά νοσήματα. Η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό θα πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.