Λινέλαια - Σιτέλαια

Το λινέλαιο παράγεται από τους σπόρους του λιναριού. Είναι πλούσιο σε ένα ωμέγα 3 λιπαρό οξύ που ονομάζεται α-λινολενικό οξύ. Το λιπαρό αυτό οξύ είναι σημαντικό για την καλή καρδιαγγειακή υγεία, συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Εκτός από τα ω-3 λιπαρά οξέα, το λινέλαιο περιέχει μια σειρά από αντιοξειδωτικές ουσίες γνωστές ως λιγνάνες. Δεν έχει οριστεί...
Περισσότερα

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-20% Biologic Oils Λινέλαιο 250 ml
Βαθμολογία:
95%
Biologic Oils Λινέλαιο 250 ml
-30% A. Vogel Omega 3 Complex 30 caps
A. Vogel Omega 3 Complex 30 caps
-36% Lamberts Flax Seed Oil 1000 mg 90 caps
Lamberts Flax Seed Oil 1000 mg 90 caps
-30% Solgar Flaxseed Oil Cold Pressed 1250 mg 100 softgels
Solgar Flaxseed Oil Cold Pressed 1250 mg 100 softgels
-5% Hela OmegaLin 200 soft caps
Hela OmegaLin 200 soft caps
-15% Metapharm Vitosyn Sitosyn 120 caps
Metapharm Vitosyn Sitosyn 120 caps

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Λινέλαια - Σιτέλαια

Το λινέλαιο παράγεται από τους σπόρους του λιναριού. Είναι πλούσιο σε ένα ωμέγα 3 λιπαρό οξύ που ονομάζεται α-λινολενικό οξύ. Το λιπαρό αυτό οξύ είναι σημαντικό για την καλή καρδιαγγειακή υγεία, συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Εκτός από τα ω-3 λιπαρά οξέα, το λινέλαιο περιέχει μια σειρά από αντιοξειδωτικές ουσίες γνωστές ως λιγνάνες. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να λαμβάνεται με ιατρική παρακολούθηση από παιδιά, έγκυες, θηλάζουσες και άτομα με νεφρικές παθήσεις, καθώς και από ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή ασπιρίνη. Το λινέλαιο θα πρέπει να λαμβάνεται με τουλάχιστον 2 ώρες διαφορά από άλλα συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.