Ρεσβερατρόλη

  Η ρεσβερατρόλη ή αλλιώς resveratrol ανήκει στις πολυφαινόλες και βρίσκεται στα σταφύλια και ειδικότερα στα είδη Vitis vinifera, Labrusca και Muscatine. Η περιεκτικότητά της είναι μεγαλύτερη στο κόκκινο κρασί σε σχέση με το λευκό. Επίσης, ίχνη της υπάρχουν στα μούρα, τα φυστίκια αλλά και στον φλοιό του πεύκου, τον ευκάλυπτο και τον κρίνο.  Η ρεσβερατρόλη δρα ως αντιοξειδωτικό, μειώνει...
Περισσότερα

8 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Resveratrol 100 mg 60 veg.caps
-30%
Nature's Plus Resveratrol 125 mg Extended Release 60 tabs
-40%
Health Aid Resolife 60 caps
-50%
Now Natural Resveratrol with Red Wine extract 60 Vcaps
-50%
Now Natural Resveratrol Liquid Concentrate 150 mg 473 ml
-35%
Solgar Resveratrol  250 mg 30 softgels
-15%
Proton Pharma Talitha spray 50 ml
-25%
Medicore Liposomal Resveratrol unflavoured 150 ml

8 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
  Η ρεσβερατρόλη ή αλλιώς resveratrol ανήκει στις πολυφαινόλες και βρίσκεται στα σταφύλια και ειδικότερα στα είδη Vitis vinifera, Labrusca και Muscatine. Η περιεκτικότητά της είναι μεγαλύτερη στο κόκκινο κρασί σε σχέση με το λευκό. Επίσης, ίχνη της υπάρχουν στα μούρα, τα φυστίκια αλλά και στον φλοιό του πεύκου, τον ευκάλυπτο και τον κρίνο.

  Η ρεσβερατρόλη δρα ως αντιοξειδωτικό, μειώνει τη σύνθεση χοληστερόλης, εμποδίζει την αθηροσκλήρωση, προστατεύει το ενδοθήλιο, προλαμβάνει τη δημιουργία θρόμβων. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, ενώ η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

  Η ρεσβερατρόλη έχει οιστρογονική δράση και δεν θα πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, όπως επίσης και από γυναίκες με ατομικό ή οικογενειακό ιστορικό ορμονοεξαρτώμενων καρκίνων (μαστού, ωοθηκών).

   Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.