β-Καροτίνη

Η β-καροτίνη ανήκει στα καροτενοειδή που είναι οι φυσικές χρωστικές των κίτρινων, κόκκινων και πορτοκαλί φρούτων και λαχανικών. Είναι μια λιποδιαλυτή προβιταμίνη της βιταμίνης Α. Πλούσιες πηγές σε β-καροτίνη είναι το βερίκοκο, το πεπόνι, τα καρότα, το μάνγκο, οι πιπεριές, το σπανάκι, η γλυκοπατάτα και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας...
Περισσότερα

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-33% Lamberts Natural Beta Carotene 15 mg  90 caps
Lamberts Natural Beta Carotene 15 mg 90 caps
-35% Health Aid Beta Carotene 23000 IU 30 caps
Health Aid Beta Carotene 23000 IU 30 caps
-32% Solgar Beta-Carotene 7 mg Natural Source Oceanic 60 softgels
Βαθμολογία:
60%
Solgar Beta-Carotene 7 mg Natural Source Oceanic 60 softgels
-50% Now Natural Beta Carotene 25000 IU 90 softgels
Now Natural Beta Carotene 25000 IU 90 softgels
-30% Nature's Plus Natural Beta Carotene 25000 IU 90 softgels
Nature's Plus Natural Beta Carotene 25000 IU 90 softgels
-35% Quest Beta Carotene 15mg 30 tabs
Quest Beta Carotene 15mg 30 tabs

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - β-Καροτίνη

Η β-καροτίνη ανήκει στα καροτενοειδή που είναι οι φυσικές χρωστικές των κίτρινων, κόκκινων και πορτοκαλί φρούτων και λαχανικών. Είναι μια λιποδιαλυτή προβιταμίνη της βιταμίνης Α. Πλούσιες πηγές σε β-καροτίνη είναι το βερίκοκο, το πεπόνι, τα καρότα, το μάνγκο, οι πιπεριές, το σπανάκι, η γλυκοπατάτα και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και τη φυσική του προστασία από τον ήλιο, καθώς αποτρέπει τη γήρανση του. Επίσης βελτιώνει την όραση. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη β-καροτίνη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη β-καροτίνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό θα πρέπει να αποφεύγεται.  Δοσολογία μεγαλύτερη από 30 mg μπορεί να προκαλέσει μια κατάσταση που ονομάζεται υπερκαροτιναιμία και που χαρακτηρίζεται από κίτρινο χρωματισμό των άκρων.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.