Λυσίνη

Η λυσίνη ανήκει στα αμινοξέα που δεν παράγονται στον οργανισμό, ωστόσο είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Περιέχεται σε τροφές όπως το κόκκινο κρέας, το κοτόπουλο και η γαλοπούλα. Βοηθά στην αναδόμηση των ιστών και στην ανάπτυξη και συμβάλλει στο να παραχθούν αντισώματα, ένζυμα και ορμόνες. Η λυσίνη ενισχύει την απορρόφηση του ασβεστίου και βοηθάει στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης...
Περισσότερα

7 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar L-Lysine 500 mg  50 veg.caps
-35%
Solgar L-Lysine 1000 mg 50 tabs
-35%
Lamberts L-Lysine 500 mg 120 tabs
-35%
Quest L-Lysine 500 mg 60 tabs
-45%
Now L-Lysine 500 mg 100 caps
-30%
Nature's Plus L-Lysine 500 mg 90 caps
-25%
Viogenesis L-Lysine 1000 mg 100 tabs

7 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η λυσίνη ανήκει στα αμινοξέα που δεν παράγονται στον οργανισμό, ωστόσο είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Περιέχεται σε τροφές όπως το κόκκινο κρέας, το κοτόπουλο και η γαλοπούλα. Βοηθά στην αναδόμηση των ιστών και στην ανάπτυξη και συμβάλλει στο να παραχθούν αντισώματα, ένζυμα και ορμόνες. Η λυσίνη ενισχύει την απορρόφηση του ασβεστίου και βοηθάει στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και στον έρπη.

Οι χορτοφάγοι κια τα άτομα που ακολουθούν δίαιτες χαμηλές σε θερμίδες εμφανίζουν συχνά ανεπαρκή πρόσληψη σε λυσίνη.Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-1000 mg. Να μην λαμβάνεται από άτομα με νεφρικές ή ηπατικές νόσους.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/ αλληλεπιδράσεις:

Να μην λαμβάνεται από άτομα με νεφρικές ή ηπατικές νόσους. Η συμπλρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να αποφεύγεται.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/ γνωμάτευση κια δεν είνια φάρμακα.