Τρόποι Αποστολής

 

Το Vita4you αποτελεί ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει αποστολές παραγγελιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε από το φυσικό κατάστημα Vita4you στην Καλαμαριά, στη διεύθυνση Άρη Βελουχιώτη 33Α- Κων. Καραμανλή ή με αποστολή της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της παραγγελίας σας. 

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

 


Παραλαβή από το κατάστημα

Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το κατάστημα:

1. Γίνεται συγκέντρωση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
2. Ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα, είτε μέσω ενημερωτικού μηνύματος στο κινητό ή με αποστολή email στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
3. Η παραγγελίας σας δεσμεύεται για παραλαβή από το κατάστημα για 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσής της.

4. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εντός του παραπάνω χρονικού πλαισίου, η παραγγελίας σας ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία δέσμευση.


Στοιχεία Καταστήματος 
Βελουχιώτη 33Α, Καλαμαριά Τ.Κ. 55132, Θεσσαλονίκη 

Ωράριο καταστήματος 
Δευτέρα με Παρασκευή 9.00πμ - 9.00μ.μ 
Σάββατο 9.00πμ - 6.00μ.μ 

Αποστολές εντός Ελλάδος


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας με εταιρεία ταχυμεταφορών - courier.

Εντός Θεσσαλονίκης

Για παραγγελίες όπου η διεύθυνση αποστολής ανήκει εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier.
Υπάρχουν οι εξής τρόποι παράδοσης:

 •  Αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία γίνει πριν τις 11π.μ. και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα
 •  Σε κάθε άλλη περίπτωση η αποστολή γίνεται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.

Οι δήμοι που εξυπηρετούνται για αυθημερόν παραδόσεις είναι ο δήμος Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Χαριλάου, Τούμπας, Τριανδρίας, Συκεών, Πολίχνης, Νεάπολης, Σταυρούπολης, Εύοσμου και Αμπελοκήπων

 


Υπόλοιπη Ελλάδα

Για παραγγελίες όπου η διεύθυνση αποστολής ανήκει εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκη, οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική.

 •  Η αποστολή γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας.
 •  Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη, όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν κάνουν παραδόσεις Σάββατο ή Κυριακή.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα αποσταλλεί η παραγγελία σας:

1 εργάσιμη ημέρα για περιοχές : Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Κέρκυρα.
2 εργάσιμες ημέρες για περιοχές : Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησο, Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο.


Κόστος αποστολών *

 • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 39€ και 4kg αντίστοιχα, το κόστος μεταφορικών είναι 2€.
 • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 39€ και το βάρος των προϊόντων παραμένει λιγότερο από 4kgδεν υπάρχει επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.
 • Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 4kg, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 0.90€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 • Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 1.90€.
 • Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.
 

Αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραγγελίες που αφορούν αποστολή στην Κύπρο, το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τον τρόπο αποστολής και το βάρος των προϊόντων.

Για τυπική παράδοση, οι παραγγελίες στέλνονται με πλοίο και ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 3-7 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που η παραγγελία θα αναχωρήσει από εμάς. Το ενδεικτικό κόστος παραγγελίας είναι:  


Κόστος 

παραγγελίας (€)

Βάρος 

προϊόντων (Kg)

5

0-3 

7,5

3-4 

9

4-5 

19

5-10 

28

10-15 

37

15-20 

46

20-25 

55

25-30 

64

30-35

73

35-40Για ταχεία παράδοση (express), οι παραγγελίες στέλνονται αεροπορικώς και ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 3-4 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που η παραγγελία θα αναχωρήσει από εμάς.  Οι πτήσεις αναχωρούν κάθε δεύτερη ημέρα και το κόστος είναι:

Κόστος 

παραγγελίας €

Βάρος

 προϊόντων (kg)

16,5

0-2

21

2-3

26

3-4

31

4-5

36

5-6

41

6-7

46

7-8

51

8-9

56

9-10

61

10-11

66

11-12

71

12-13

76

13-14

81

14-15
Ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής, το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,5 €. Οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική. Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Για παραγγελίες που αφορούν αποστολές στο εξωτερικό εκτός Κύπρου, οι παραδόσεις γίνονται με τη συνεργασία της Hellenic Post Office και των εκάστοτε τοπικών εθνικών ταχυδρομείων.

 • Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 4-25 εργάσιμες ημέρες.
 • Το κόστος παραγγελίας καθορίζεται από το βάρος των προϊόντων και διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα και τη ζώνη αποστολής του πακέτου.
 • Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.

 

* Το Vita4you διατηρεί το δικαίωμα, εφόσον έχει γίνει οποιαδήποτε αλλαγή ή λάθος στην εκτίμηση του κόστους αποστολής ή πληρώμης να τροποποιήσει το τελικό κόστος της παραγγελίας, εφόσον έχει προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@vita4you.gr ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2310 44 44 22.