Διαδικασία υπαναχώρησης-επιστροφής

Για οποιαδήποτε επιστροφή που αφορά τις παρακάτω περιπτώσεις: 

 • Λανθασμένη αποστολή
 • Ελαττωματικό - κατεστραμένο προϊόν 
 • Ακύρωση παραγγελίας - αλλαγή γνώμης 

παρακαλείται η άμεση επικοινωνία με το Vita4you.gr:

 • Μέσω e-mail (orders@vita4you.gr)

 • Τηλεφωνικά στο 2310 444422

 • Συμπληρώνοντας την φόρμα επιστροφής προϊόντων RMA

Σε περίπτωση που  πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Vita4you.gr, αποστέλλονται στην εξής διεύθυνση:


Φαρμακείο Γκατζούλη Αγορίτσα
Άρη Βελουχιώτη 33Α - Κων. Καραμανλή, Τ.Κ. 55132
Άγιος Ιωάννης Καλαμαριάς
Θεσσαλονίκη

Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν με την εταιρεία courier που είχαν αποσταλεί εξ αρχής, συνήθως με τη Γενική Ταχυδρομική.

Σε περίπτωση όπου η παραλαβή της παραγγελίας έγινε από το φυσικό κατάστημα, η επιστροφή πρέπει να γίνει στο φαρμακείο που βρίσκεται επί της Βελουχιώτη 33Α στην Καλαμαριά

To δικαίωμα υπαναχώρησης - επιστροφής προϊόντων εφαρμόζεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

Περιπτώσεις επιστροφών ηλεκτρονικής παραγγελίας

1. Λανθασμένη αποστολή

Στις ελάχιστες περιπτώσεις όπου γίνεται κάποιο λάθος σε μία από τις διαδικασίες συλλογής και συσκευασίας των παραγγελιών, υπάρχει περίπτωση να αποστέλλονται προϊόντα που να μη συμπίπτουν με την παραγγελία σας ή στην παραγγελία σας να υπάρχουν λιγότερα προϊόντα. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα  να καταγραφεί λάθος προϊόν κατά την πραγματοποίηση τηλεφωνικών παραγγελιών.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις ελέγχονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Εάν αποδειχθεί λανθασμένη αποστολή προϊόντος, τότε το Vita4you.gr αναλαμβάνει άμεσα να στείλει το σωστό προϊόν και να καλύψει τα έξοδα επιστροφής του λανθασμένου προϊόντος.

Οι προϋποθέσεις για την παραλαβή της λανθασμένης αποστολής προϊόντος είναι:

 • Το προϊόν να μην έχει ανοιχτεί
 • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του προϊόντος 
 • Να υπάρξει ενημέρωση κατα την παραλαβή της παραγγελίας ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα

Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί κάποια από τις προϋποθέσεις το Vita4you.gr έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος.

2. Ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν

Εάν το προϊόν παραληφθεί:

 • Με ανοιχτή συσκευασία
 • Με κατεστραμμένη συσκευασία 
 • Με σύντομη ημερομηνία λήξης, ώστε να μην υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος κατανάλωσης

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις γίνεται επαναποστολή της παραγγελίας και το Vita4you.gr αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής των ελαττωματικών προϊόντων.

Παρακαλείται,  η μόνη προϋπόθεση που πρέπει να τηρείται από τον πελάτη είναι η άμεση ενημέρωση, κατα την παραλαβή της παραγγελίας ή ενημέρωση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση που παραληφθεί προϊόν που δεν ανήκει στις παραπάνω τρεις κατηγορίες αλλά υπάρχει αίσθηση αλλοιωμένων ή διαφορετικών από τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά, τότε το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται ώστε να ακολουθήσει έλεγχος και επικοινωνία με την εταιρία, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την κυκλοφορία του. 

Στην περίπτωση που επαληθευτεί ο ισχυρισμός του πελάτη, τότε το Vita4you.gr αναλαμβάνει να αποστείλει νέο προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση προς τον πελάτη. Σε διαφορετική περίπτωση το Vita4you.gr  επιφυλάσσεται για την ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης.

3. Ακύρωση παραγγελίας - Αλλαγή γνώμης

Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει μια παραγγελία και επιθυμεί να επιστρέψει ένα ή περισσότερα προϊόντα, τότε ο πελάτης αναλαμβάνει την επιστροφή με δικά του έξοδα. Στη συνέχεια το Vita4you.gr,  παραλαμβάνει και ελέγχει τα προϊόντα και αναλαμβάνει να επιστρέψει το ανάλογο ποσό με τον αντίστοιχο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Οι προϋποθέσεις για την επιστροφή και την αποδοχή των προϊόντων είναι:

 • Η επιστροφή να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής
 • Να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους
 • Να έχουν διατηρηθεί σε σωστές συνθήκες και να μην υπάρχει αλλοίωση στη συσκευασία τους

Σε περίπτωση που το προϊόν που επιστρέφεται είναι συσχετισμένο με κάποιο δώρο, τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν και το συγκεκριμένο δώρο.

Παρακαλείται ο έλεγχος των προϊόντων πριν από το άνοιγμα τους . Δεκτά δεν μπορούν να γίνουν προϊόντα ψυγείου, βρεφικά γάλατα και τροφές, ορθοπεδικά και ανατομικά είδη.

Επιστροφή αγοράς από το φυσικό κατάστημα

Σε περίπτωση όπου η αγορά του προϊόντος πραγματοποιήθηκε από το φυσικό κατάστημα, η επιστροφή πρέπει να γίνει στο φαρμακείο που βρίσκεται επί της οδού Βελουχιώτη 33Α με Κ. Καραμανλή 62 στην Καλαμαριά.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης,  η ημερομηνία της οποίας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών

Οι ίδιες προϋποθέσεις, που ισχύουν για την επιστροφή προϊόντων σε ηλεκτρονικές παραγγελίες, ισχύουν και για τις αγορές από το φυσικό κατάστημα. Παρακαλείται να γίνεται έλεγχος των προϊόντων πριν από το άνοιγμα τους, ενώ δεν επιστρέφονται προϊόντα ψυγείου, βρεφικά γάλατα και τροφές, ορθοπεδικά και ανατομικά είδη.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στο φυσικό κατάστημα, πραγματοποιείται με τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής που είχε επιλέξει ο πελάτης κατά την αγορά των προϊόντων.