Μαγγάνιο

   Το μαγγάνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο. Τροφές πλούσιες σε αυτό είναι το ψωμί ολικής άλεσης, οι φακές, τα φασόλια, τα βατόμουρα, ο ανανάς και τα καρύδια. Το μαγγάνιο δραστηριοποιεί πολλά ένζυμα και συμμετέχει στον μεταβολισμό της γλυκόζης και του ασβεστίου. Επίσης, βελτιώνει σημαντικά τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, μειώνοντας τη φλεγμονή. Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη είναι τα 1.8 mg για...
Περισσότερα

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Chelated Manganese 8 mg 100 tabs
-35%
Lamberts Manganese 5 mg (amino acid chelate) 100 caps
-30%
Nature's Plus Manganese 50 mg amino acid chelate 90 tabs

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
   Το μαγγάνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο. Τροφές πλούσιες σε αυτό είναι το ψωμί ολικής άλεσης, οι φακές, τα φασόλια, τα βατόμουρα, ο ανανάς και τα καρύδια. Το μαγγάνιο δραστηριοποιεί πολλά ένζυμα και συμμετέχει στον μεταβολισμό της γλυκόζης και του ασβεστίου. Επίσης, βελτιώνει σημαντικά τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, μειώνοντας τη φλεγμονή. Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη είναι τα 1.8 mg για τις γυναίκες και τα 2.3 mg για τους άνδρες. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 5-50 mg.

   Η χρόνια χρήση θα πρέπει να αποφεύγεται.  

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

    Η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό είναι ασφαλής με ιατρική παρακολούθηση.

   Tο Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.