Λυκοπένιο

Το λυκοπένιο είναι μια φυσική χρωστική που βρίσκεται στα λαχανικά και τα φρούτα. Ανήκει στα αντιοξειδωτικά καροτενοειδή και πλούσιες πηγές του είναι η ντομάτα και τα προϊόντα της (ιδιαίτερα τα μαγειρεμένα), καθώς και το guava, το καρπούζι και το ροζ grapefruit. Το λυκοπένιο έχει ισχυρή δράση κατά των ελευθέρων ριζών και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό σε περιπτώσεις...
Περισσότερα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35% Health Sign Alexin 90 caps
Βαθμολογία:
89%
Health Sign Alexin 90 caps
-35% Health Aid Lycopene 25 mg 30 tabs
Health Aid Lycopene 25 mg 30 tabs
-30% Terra Nova Lycopene Nettle Zinc Root Prostate Support 100 veg tabs
Βαθμολογία:
100%
Terra Nova Lycopene Nettle Zinc Root Prostate Support 100 veg tabs
-30% Terra Nova Lycopene Nettle Zinc Root Prostate Support 50 veg tabs
Βαθμολογία:
100%
Terra Nova Lycopene Nettle Zinc Root Prostate Support 50 veg tabs

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Λυκοπένιο

Το λυκοπένιο είναι μια φυσική χρωστική που βρίσκεται στα λαχανικά και τα φρούτα. Ανήκει στα αντιοξειδωτικά καροτενοειδή και πλούσιες πηγές του είναι η ντομάτα και τα προϊόντα της (ιδιαίτερα τα μαγειρεμένα), καθώς και το guava, το καρπούζι και το ροζ grapefruit. Το λυκοπένιο έχει ισχυρή δράση κατά των ελευθέρων ριζών και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό σε περιπτώσεις προστάτη και στην πρόληψη αυτού, ενώ προστατεύει και την όραση. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για το λυκοπένιο. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται από άτομα με νεφρικές ή ηπατικές νόσους. Η συμπληρωματική λήψη λυκοπενίου κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.