Λυκοπένιο

  Το λυκοπένιο είναι μια φυσική χρωστική που βρίσκεται στα λαχανικά και τα φρούτα. Ανήκει στα αντιοξειδωτικά καροτενοειδή και πλούσιες πηγές του είναι η ντομάτα και τα προϊόντα της (ιδιαίτερα τα μαγειρεμένα), καθώς και το guava, το καρπούζι και το ροζ grapefruit. Το λυκοπένιο έχει ισχυρή δράση κατά των ελευθέρων ριζών και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα από την αθηροσκλήρωση.    Επίσης,...
Περισσότερα

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-40%
Health Aid Lycopene 25 mg 30 tabs
-30%
Terra Nova Lycopene Nettle Zinc Root Prostate Support 50 veg tabs
Βαθμολογία:
100%
-34%
Health Sign Alexin 90 caps
Βαθμολογία:
90%
-45%
Now Lycopene 10 mg 60 softgels
-30%
Terra Nova Lycopene Nettle Zinc Root Prostate Support 100 veg tabs
Βαθμολογία:
100%

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  Το λυκοπένιο είναι μια φυσική χρωστική που βρίσκεται στα λαχανικά και τα φρούτα. Ανήκει στα αντιοξειδωτικά καροτενοειδή και πλούσιες πηγές του είναι η ντομάτα και τα προϊόντα της (ιδιαίτερα τα μαγειρεμένα), καθώς και το guava, το καρπούζι και το ροζ grapefruit. Το λυκοπένιο έχει ισχυρή δράση κατά των ελευθέρων ριζών και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα από την αθηροσκλήρωση.

   Επίσης, είναι πολύ σημαντικό σε περιπτώσεις προστάτη και στην πρόληψη αυτού, ενώ προστατεύει και την όραση. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για το λυκοπένιο. Να μην λαμβάνεται από άτομα με νεφρικές ή ηπατικές νόσους.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

   Η συμπληρωματική λήψη λυκοπενίου κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να αποφεύγεται.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.