Κουερσετίνη

Η κουερσετίνη και η ρουτίνη ανήκουν στα φλαβονοειδή, δηλαδή σε μια ομάδα φυτικών χρωστικών ουσιών. Τα φλαβονοειδή μειώνουν τον κίνδυνο για πολλές χρόνιες παθήσεις. Τροφές πλούσιες σε κουερσετίνη και ρουτίνη είναι το φραγκοστάφυλο, τα μούρα, τα μήλα, το κρεμμύδι, το φαγόπυρο, ο μαϊντανός, το πράσινο τσάι, ο ευκάλυπτος, το θυμάρι και τα βότανα ginkgo biloba και βαλσαμόχορτο (St. John’s wort)....
Περισσότερα

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-32% Solgar Quercetin Complex 50 veg.caps
Solgar Quercetin Complex 50 veg.caps
-30% Nature's Plus Quercetin Plus with Vitamin C & Bromelain 60 tabs
Βαθμολογία:
60%
Nature's Plus Quercetin Plus with Vitamin C & Bromelain 60 tabs
-50% Now Quercetin/Bromelain 120 Vcaps
Βαθμολογία:
80%
Now Quercetin/Bromelain 120 Vcaps
-33% Lamberts Quercetin 500 mg 60 tabs
Βαθμολογία:
80%
Lamberts Quercetin 500 mg 60 tabs
-30% Terra Nova Quercentin Nettle complex 50 caps
Terra Nova Quercentin Nettle complex 50 caps
-32% Solgar Quercetin Complex 100 veg.caps
Βαθμολογία:
93%
Solgar Quercetin Complex 100 veg.caps

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Κουερσετίνη

Η κουερσετίνη και η ρουτίνη ανήκουν στα φλαβονοειδή, δηλαδή σε μια ομάδα φυτικών χρωστικών ουσιών. Τα φλαβονοειδή μειώνουν τον κίνδυνο για πολλές χρόνιες παθήσεις. Τροφές πλούσιες σε κουερσετίνη και ρουτίνη είναι το φραγκοστάφυλο, τα μούρα, τα μήλα, το κρεμμύδι, το φαγόπυρο, ο μαϊντανός, το πράσινο τσάι, ο ευκάλυπτος, το θυμάρι και τα βότανα ginkgo biloba και βαλσαμόχορτο (St. John’s wort). Είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, συμβάλλουν στην προστασία της καρδιάς και βοηθούν σε περιπτώσεις αλλεργιών, καθώς μειώνουν τη δράση της ισταμίνης. Η ρουτίνη ή routin θεωρείται ότι μπορεί να δυναμώσει τις φλέβες.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την κερσετίνη και τη ρουτίνη. Η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό είναι ασφαλής με ιατρική παρακολούθηση.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.