Κρεατίνη

Η κρεατίνη ή creatine είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό, ιδιαίτερα στους μύες. Συντίθεται από άλλα αμινοξέα και μπορεί να ληφθεί και μέσω της δίαιτας. Συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας και έχει εργογόνο δράση στους αθλητές, καθώς αυξάνει την απόδοση και την αντοχή. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την κρεατίνη.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να αποφεύγεται η...
Περισσότερα

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Lamberts Creatine Powder 500 gr
Βαθμολογία:
4% of 5
-35%
Lamberts Creatine 1000 mg 250 tabs
-40%
Health Aid Creatine Monohydrate 1000 mg 60 tabs
Βαθμολογία:
5% of 5
-30%
Maxim Creatine 500 gr
-15%
EthicSport Creatina Vector 20 x 8 gr
-30%
Now Sports Creatine Monohydrate 1200 mg 150 tabs
-30%
Now Sports Creatine Monohydrate 500 gr
-10%
Zipvit Creatine Monohydrate 90 tabs
-5%
Z-Konzept 100% Creatine Powder 500 gr
-15%
EthicSport Creatina 300 gr

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η κρεατίνη ή creatine είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό, ιδιαίτερα στους μύες. Συντίθεται από άλλα αμινοξέα και μπορεί να ληφθεί και μέσω της δίαιτας. Συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας και έχει εργογόνο δράση στους αθλητές, καθώς αυξάνει την απόδοση και την αντοχή.

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την κρεατίνη. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η λήψη κρεατίνης από άτομα με νεφρολογικά νοσήματα. Ακόμη, η υπερδοσολογία προκαλεί αφυδάτωση και νεφρικό επιβάρυνση.Η συμπληρωματική λήψη κρεατίνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.