Ισοφλαβόνες

Οι ισοφλαβόνες ή isoflavones είναι φυτικά συστατικά που βρίσκονται στη σόγια και σε άλλα φυτά όπως το mexican yam και το κόκκινο τριφύλλι (red clover). Έχουν οιστρογονική δράση και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα στην εμμηνόπαυση, όπως η εφίδρωση και η κολπική ξηρότητα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τις ισοφλαβόνες. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Να αποφεύγεται η λήψη από γυναίκες με...
Περισσότερα

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-10%
ITF Floja Plus 30 caps
-28%
Arkopharma Phyto Soya 17.5 Isoflavones 60 caps
-35%
Lamberts Soya Isoflavones 50 mg  60 tabs
-35%
Solgar Isoflavones 60 tabs
-35%
Nature's Plus Isoflavone Rx-Phytoestrogen 30 tabs
-15%
Metapharm D-Vital Rotklee 30 caps
-40%
Health Aid Isoflavone soy complex 30 veg tabs
-35%
Quest Flavanon 4 red clover isoflavones 30 tabs
-35%
Intermed Eva Belle Spray Isoflavones sublingual 40 ml
-45%
Now Soy Isoflavones 150 mg 60 caps

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Ισοφλαβόνες

Οι ισοφλαβόνες ή isoflavones είναι φυτικά συστατικά που βρίσκονται στη σόγια και σε άλλα φυτά όπως το mexican yam και το κόκκινο τριφύλλι (red clover). Έχουν οιστρογονική δράση και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα στην εμμηνόπαυση, όπως η εφίδρωση και η κολπική ξηρότητα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τις ισοφλαβόνες.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Να αποφεύγεται η λήψη από γυναίκες με ιστορικό καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών. Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με ισοφλαβόνες κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.