Ένζυμα

   Τα ένζυμα είναι καταλύτες ζωτικών για τον οργανισμό βιολογικών και χημικών αντιδράσεων. Τα πεπτικά ένζυμα είναι απαραίτητα για τη διάσπαση των τροφών στα επιμέρους θρεπτικά συστατικά ώστε να απορροφηθούν από το σώμα. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων σε πολλές καταστάσεις, όπως: φούσκωμα, δυσπεψία, διάρροια, κοιλιακό άλγος, φλεγμονή, δυσκοιλιότητα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, πεπτικό έλκος, ελκώδης κολίτιδα.    Η ενζυμική θεραπεία...
Περισσότερα

58 Προϊόντα

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Quest Enzyme Digest with peppermint oil 90 & 45 tabs
-25%
Dynamic Enzymes Lipase Plus 90 caps
-25%
Dynamic Enzymes Lipase Plus 45 caps
-25%
Dynamic Enzymes Gluten Plus 30 caps
-25%
Dynamic Enzymes Eat A-Z 30 caps
-40%
Nature's Bounty Πεπτικά Ένζυμα με υδροχλωρική βεταϊνη 90 tabs
-50%
Mucos Pharma Wobenzym Immun 120 tabs
Βαθμολογία:
100%
-30%
Zeta Pharmaceuticals Prolife Enzimi 30 caps
-25%
Mucos Pharma Wobenzym plus 100 tabs
Βαθμολογία:
80%
-26%
Natural Doctor Easy Digest 60 vcaps
-25%
Dynamic Enzymes Eat E-Z Ultra 45 caps
-25%
Dynamic Enzymes Serra Activ 60 vcaps
-25%
Dynamic Enzymes Eat E-Z Ultra 90 caps
-30%
Nature's Plus Animal Parade Tummy Zyme Children's chewable Enzymes Probiotics 90 animals tropical flavour
-10%
Enzymedica Digest 30 caps
Βαθμολογία:
100%
-10%
Enzymedica Digest +Probiotics 30 caps

58 Προϊόντα

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Τα ένζυμα είναι καταλύτες ζωτικών για τον οργανισμό βιολογικών και χημικών αντιδράσεων. Τα πεπτικά ένζυμα είναι απαραίτητα για τη διάσπαση των τροφών στα επιμέρους θρεπτικά συστατικά ώστε να απορροφηθούν από το σώμα. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων σε πολλές καταστάσεις, όπως: φούσκωμα, δυσπεψία, διάρροια, κοιλιακό άλγος, φλεγμονή, δυσκοιλιότητα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, πεπτικό έλκος, ελκώδης κολίτιδα.

   Η ενζυμική θεραπεία είναι επιβοηθητική σε ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία, καθώς μειώνει τα ανεπιθύμητα συμπτώματα που προκύπτουν από αυτές. Οι πρωτεάσες διασπούν τις πρωτεΐνες, η αμυλάση τους σύνθετους υδατάνθρακες, η λιπάση τα λίπη και οι κυτταρινάσες την κυτταρίνη (φυτικές ίνες). Η λακτάση βοηθά στη διάσπαση της λακτόζης. Η παγκρεατίνη είναι ένας συνδυασμός ενζύμων που περιλαμβάνει: πρωτεάση, αμυλάση και λιπάση. Επίσης, η παπαΐνη που περιέχεται στην παπάγια δρα κατά της δυσπεψίας.

   Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία δεν έχει οριστεί- εξαρτάται από την ηλικία και τη κατάσταση υγείας. Τα ένζυμα δεν πρέπει να λαμβάνονται ταυτόχρονα με ζεστά ροφήματα ή τρόφιμα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τα πεπτικά ένζυμα.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

   Η παγκρεατίνη δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικά άτομα χωρίς ιατρική παρακολούθηση. Τα ένζυμα από παπάγια (παπαΐνη) να αποφεύγονται από ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα.

  Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.