Ταυρίνη

  Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που συντίθεται από την κυστεΐνη και βρίσκεται σε πολλά ζωικά τρόφιμα. Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και στα παιδιά είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Συναντάται ως συστατικό σε συμπληρώματα διατροφής, αλλά και σε ενεργειακά ποτά.  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την ταυρίνη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από...
Περισσότερα

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Taurine 500 mg 50 veg.caps
-35%
Lamberts Taurine 500 mg 60 caps
-40%
Forte Pharma Energie Taurine Power 30 eff tabs
-45%
Now Taurine 1000 mg free form 100 caps
-20%
Forte Pharma Energie Taurine Power 30 &15 eff tabs
Βαθμολογία:
100%

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που συντίθεται από την κυστεΐνη και βρίσκεται σε πολλά ζωικά τρόφιμα. Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και στα παιδιά είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Συναντάται ως συστατικό σε συμπληρώματα διατροφής, αλλά και σε ενεργειακά ποτά.

  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την ταυρίνη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

  Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με νεφρολογικά νοσήματα. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.