Γαϊδουράγκαθο

  Το γαϊδουράγκαθο ή αλλιώς Milk thistle είναι από τα βότανα που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των ηπατικών παθήσεων και των παθήσεων των χοληφόρων. Το δραστικό του συστατικό - το silymarin - προάγει τη παραγωγή νέων ηπατοκυττάρων, ενώ προλαμβάνει τη συσσώρευση τοξινών. Χορηγείται σε περιπτώσεις όπως είναι η κίρρωση ήπατος,ο ίκτερος και η ηπατίτιδα.   Ακόμη, συχνά χρησιμοποιείται για την προστασία...
Περισσότερα

29 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Milk Thistle 50 veg.caps
-35%
Life Extension Silymarin 100 mg 90 caps
-15%
Phonix Silybum spag 50 ml
-25%
A. Vogel Milk Thistle Complex Drops 50 ml
-25%
A. Vogel Milk Thistle Complex 60 tabs
-45%
Now Milk Thistle/Silymarin 150 mg plus Turmeric 60 Vcaps
-30%
Superfoods Γαϊδουράγκαθο Eubias 300 mg 50 caps
-45%
Now Siliphos Milk Thistle extract 90 Vcaps
-25%
Terra Nova Milk Thistle 500 mg 50 veg.caps
-25%
Specchiasol Milk Thistle 50 ml
-40%
Health Aid Milk Thistle liquid 50 ml
-25%
Epsilon Health Silyfix 60 caps
-30%
F Ective Silymarin 140 mg 30 caps
-30%
Olympian Labs Silymarin Plus (Milk Thistle) 60 caps
-28%
Arkocaps Milk Thistle - Σίλυβο 45caps
-35%
Quest Milk Thistle 150 mg 60 tabs

29 Προϊόντα

ανά σελίδα
Σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  Το γαϊδουράγκαθο ή αλλιώς Milk thistle είναι από τα βότανα που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των ηπατικών παθήσεων και των παθήσεων των χοληφόρων. Το δραστικό του συστατικό - το silymarin - προάγει τη παραγωγή νέων ηπατοκυττάρων, ενώ προλαμβάνει τη συσσώρευση τοξινών. Χορηγείται σε περιπτώσεις όπως είναι η κίρρωση ήπατος,ο ίκτερος και η ηπατίτιδα.

  Ακόμη, συχνά χρησιμοποιείται για την προστασία του ήπατος από την κατανάλωση αλκοόλ ή φαρμάκων που το επιβαρύνουν. Οι πιο πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το γαϊδουράγκαθο ουδετεροποιεί τις τοξίνες που σχετίζονται με την ψωρίαση. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

  Η λήψη του milk thistle από άτομα με σοβαρά ηπατικά προβλήματα είναι σκόπιμο να γίνεται με ιατρική παρακολούθηση. Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης του κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.