Μεθειονίνη

Η μεθειονίνη είναι ένα απαραίτητο θειούχο αμινοξύ, πολύτιμο για το ήπαρ, για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα. Για τη μεθειονίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να μην λαμβάνεται από άτομα με αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα ή από ασθενείς που πάσχουν από το κληρονομικό μεταβολικό νόσημα ομοκυστινουρία. Να αποφεύγεται η λήψη από άτομα με...
Περισσότερα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-33% Lamberts L-Methionine 500 mg 60 caps
Βαθμολογία:
80%
Lamberts L-Methionine 500 mg 60 caps
-12% Meditrina Struviren L-Methionine 500 mg 60 tabs
Βαθμολογία:
80%
Meditrina Struviren L-Methionine 500 mg 60 tabs
-32% Solgar L-Methionine 500 mg 30 veg.caps
Βαθμολογία:
80%
Solgar L-Methionine 500 mg 30 veg.caps
-50% Now L-Methionine 500 mg 100 caps
Now L-Methionine 500 mg 100 caps

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Μεθειονίνη

Η μεθειονίνη είναι ένα απαραίτητο θειούχο αμινοξύ, πολύτιμο για το ήπαρ, για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα. Για τη μεθειονίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται από άτομα με αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα ή από ασθενείς που πάσχουν από το κληρονομικό μεταβολικό νόσημα ομοκυστινουρία. Να αποφεύγεται η λήψη από άτομα με ηπατικά νοσήματα.Επιπλέον, η συμπληρωματική λήψη μεθειονίνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.