Μεθειονίνη

   Η μεθειονίνη είναι ένα απαραίτητο θειούχο αμινοξύ, πολύτιμο για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα. Επίσης, συμμετέχει στην ηπατική παραγωγή της λεκιθίνης, μειώνει την παραγωγή χοληστερόλης και βοηθάει στο να απομακρυνθούν τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό.   Για τη μεθειονίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-1000 mg. Η υπερδοσολογία προκαλεί ναυτία και...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar L-Methionine 500 mg 30 veg.caps
Βαθμολογία:
80%
-35%
Lamberts L-Methionine 500 mg  60 caps
-45%
Now L-Methionine 500 mg 100 caps
-12%
Meditrina Struviren L-Methionine 500 mg 60 tabs

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Η μεθειονίνη είναι ένα απαραίτητο θειούχο αμινοξύ, πολύτιμο για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα. Επίσης, συμμετέχει στην ηπατική παραγωγή της λεκιθίνης, μειώνει την παραγωγή χοληστερόλης και βοηθάει στο να απομακρυνθούν τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό.

   Για τη μεθειονίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-1000 mg. Η υπερδοσολογία προκαλεί ναυτία και εφίδρωση.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

   Να μην λαμβάνεται από άτομα με αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα ή από ασθενείς που πάσχουν από το κληρονομικό μεταβολικό νόσημα ομοκυστινουρία. Να αποφεύγεται η λήψη από άτομα με ηπατικά νοσήματα.Επιπλέον, η συμπληρωματική λήψη μεθειονίνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να αποφεύγεται.

   Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.