Κράταιγος - Hawthorn

Το βότανο Κράταιγος, Hawthorn ή αλλιώς Crataegus oxyacantha είναι γνωστό για τις καρδιοτονωτικές του ιδιότητες. Η καρδιοπροστατευτική δράση του Hawthorn οφείλεται στα φλαβονοειδή, τα τριτερπένια και τις αντιοξειδωτικές αμίνες που περιέχει. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση συμπτωμάτων του καρδιαγγειακού συστήματος, όπως νευρικότητα και αίσθημα παλμών, του ψυχικού στρες και την αϋπνία.  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Hawthorn.  Προφυλάξεις κατά τη...
Περισσότερα

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30% A. Vogel Crataegisan Hawthorn 50 ml
A. Vogel Crataegisan Hawthorn 50 ml
-50% Now Hawthorn Berry 550 mg 100 caps
Βαθμολογία:
100%
Now Hawthorn Berry 550 mg 100 caps
-32% Solgar Hawthorne Herb Extract 60 veg.caps
Solgar Hawthorne Herb Extract 60 veg.caps
-32% Solgar Hawthorne Berry 100 veg.caps
Solgar Hawthorne Berry 100 veg.caps
-33% Lamberts Hawthorn 2500 mg 60 tabs
Βαθμολογία:
80%
Lamberts Hawthorn 2500 mg 60 tabs
-30% Nature's Plus Hawthorn 150 mg 60 veg.caps
Nature's Plus Hawthorn 150 mg 60 veg.caps

6 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Κράταιγος - Hawthorn

Το βότανο Κράταιγος, Hawthorn ή αλλιώς Crataegus oxyacantha είναι γνωστό για τις καρδιοτονωτικές του ιδιότητες. Η καρδιοπροστατευτική δράση του Hawthorn οφείλεται στα φλαβονοειδή, τα τριτερπένια και τις αντιοξειδωτικές αμίνες που περιέχει. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση συμπτωμάτων του καρδιαγγειακού συστήματος, όπως νευρικότητα και αίσθημα παλμών, του ψυχικού στρες και την αϋπνία. 

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Hawthorn. 

Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις:

Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με φάρμακα παθήσεων του καρδιαγγειακού συστήματος (αντιυπερτασικά, αντιαρρυθμικά, αντιπηκτικά, αντιαιμοπεταλιακά, κατά της καρδιακής ισχαιμίας). Η χρήση κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.