Γκουαρανά

  To guarana ή αλλιώς γκουαρανά προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Paullinia cupana. Περιέχει γκουαρανίνη, μια ουσία με δράση παρόμοια με την καφεΐνη. Δρα ως τονωτικό, βελτιώνει τη συγκέντρωση, βελτιώνει την αθλητική απόδοση και είναι αφροδισιακό και διουρητικό. Επιπλέον μειώνει την όρεξη. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το γκουαρανά. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 50-200 mg.Προφυλάξεις κατά τη...
Περισσότερα

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-40%
Health Aid Guaramax 1000 mg 30 caps
Βαθμολογία:
100%
-28%
Arkocaps Guarana 90 caps
-30%
Power Health Energy Now Boost 10 x 25 ml
Βαθμολογία:
80%
-30%
Power Health Energy Now Boost 25 ml
-30%
Power Health Energy Now 20 eff tabs
-28%
Arkocaps Guarana 45 caps
-30%
Rio Trading GoGo Guarana Buzz Gum 50 chiclets
-30%
Rio Trading Guarana Jungle Elixir 10 x15ml
-30%
Rio Trading GoGo Pure Amazon Guarana 20 veg.caps
-10%
Ortis Energy Ginseng 10 amp x 15 ml

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  To guarana ή αλλιώς γκουαρανά προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Paullinia cupana. Περιέχει γκουαρανίνη, μια ουσία με δράση παρόμοια με την καφεΐνη. Δρα ως τονωτικό, βελτιώνει τη συγκέντρωση, βελτιώνει την αθλητική απόδοση και είναι αφροδισιακό και διουρητικό. Επιπλέον μειώνει την όρεξη. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το γκουαρανά. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 50-200 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

  To guarana θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με πεπτικό έλκος, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, αγχώδεις διαταραχές και νεφρική δυσλειτουργία. Πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 4 ώρες πριν τον ύπνο γιατί μπορεί να επιδεινώσει την αϋπνία. Δεν ενδείκνυται η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.