Γκουαρανά

To guarana ή αλλιώς γκουαρανά προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Paullinia cupana. Περιέχει γκουαρανίνη, μια ουσία με δράση παρόμοια με την καφεΐνη. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως τονωτικό, και δρα κατά της κούρασης και της κόπωσης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το γκουαρανά.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: To guarana θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με πεπτικό έλκος, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, αγχώδεις...
Περισσότερα

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Power Health Energy Now 20 eff tabs
-40%
Health Aid Guaramax 1000 mg 30 caps
Βαθμολογία:
5% of 5
-28%
Arkopharma Arkocaps Γκουαρανά - Guarana 90 caps
-30%
Power Health Energy Now Boost 10 x 25 ml
Βαθμολογία:
4% of 5
-30%
Rio Trading GoGo Guarana Buzz Gum 50 chiclets
-30%
Power Health Energy Now Boost 25 ml
-28%
Arkopharma Arkocaps Γκουαρανά - Guarana 45 caps
-30%
Rio Trading GoGo Pure Amazon Guarana 20 veg.caps
-10%
Ortis Energy Ginseng 10 amp x 15 ml
-30%
Rio Trading Guarana Jungle Elixir 10 x15ml

10 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

To guarana ή αλλιώς γκουαρανά προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Paullinia cupana. Περιέχει γκουαρανίνη, μια ουσία με δράση παρόμοια με την καφεΐνη. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως τονωτικό, και δρα κατά της κούρασης και της κόπωσης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το γκουαρανά. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

To guarana θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με πεπτικό έλκος, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, αγχώδεις διαταραχές και νεφρική δυσλειτουργία. Να μην λαμβάνεται παράλληλα με εφεδρίνη ή με υπερβολική ποσότητα καφείνης. Πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 4 ώρες πριν τον ύπνο γιατί μπορεί να επιδεινώσει την αϋπνία. Δεν ενδείκνυται η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.