Τζίντζερ

   To Ginger ή Zingiber officinale ή πιπερόριζα είναι μια ρίζα που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη ναυτία, το φούσκωμα και τη δυσπεψία. Επίσης, το τζίντζερ βοηθάει να αντιμετωπιστούν τα εντερικά αέρια και η σπαστική κολίτιδα, ενώ παράλληλα προστατεύει το στομάχι. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το ginger. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-4000 mg. Η υπερδοσολογία προκαλεί αίσθημα καύσου...
Περισσότερα

12 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Ginger 100 veg.caps
-30%
Agan Travel-Med Motion Sickness 10 chewing gums
-30%
A.Vogel Gin Gins Boost 31 gr
-10%
Higher Nature Ginger Digestive Support 60 caps
-35%
Solgar Ginger Root Extract 60 veg. caps
-30%
Healthia Ginger 60 caps
-28%
Arkocaps Ginger 45caps
-30%
Nature's Plus Ginger 250 mg 60 veg.caps
-28%
Himalaya Shunthi 60 caps
-35%
Lamberts Ginger 120 mg 60 caps
-50%
Now Ginger Root Extract 250 mg 90 Vcaps
-30%
Power Health Travel Joy 10 caps

12 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   To Ginger ή Zingiber officinale ή πιπερόριζα είναι μια ρίζα που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη ναυτία, το φούσκωμα και τη δυσπεψία. Επίσης, το τζίντζερ βοηθάει να αντιμετωπιστούν τα εντερικά αέρια και η σπαστική κολίτιδα, ενώ παράλληλα προστατεύει το στομάχι. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το ginger. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-4000 mg. Η υπερδοσολογία προκαλεί αίσθημα καύσου και γαστρίτιδα.

Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις:

   Η λήψη ginger είναι ασφαλής κατά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σε ποσότητες αυστηρά μέχρι 2 γραμμάρια ημερησίως, με ιατρική παρακολούθηση. Να αποφεύγεται η λήψη από άτομα που ακολουθούν αντιπηκτική αγωγή ή λαμβάνουν αντιόξινα, μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη, ασπιρίνη ή φάρμακα για καρδιακές αρρυθμίες. Επίσης τα άτομα με πεπτικό έλκος, με χολολιθίαση και οι διαβητικοί δεν θα πρέπει να λαμβάνουν ginger.

   Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.