Τζίντζερ

To Ginger ή Zingiber officinale ή πιπερόριζα είναι μια ρίζα που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη ναυτία, και τη δυσπεψία. Επίσης, το τζίντζερ από μελέτες έχει βρεθεί ότι μπορεί να βοηθάει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κολίτιδας, ενώ παράλληλα προστατεύει το στομάχι. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το ginger. Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις: Η λήψη ginger είναι ασφαλής κατά το 1ο τρίμηνο...
Περισσότερα

10 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-28% Arkopharma Arkocaps Τζιντζερ - Ginger 45 caps
-35% Lamberts Ginger 120 mg 60 caps
-38% Solgar Ginger Root Extract 60 veg. caps
-50% Now Ginger Root Extract 250 mg 90 Vcaps
-43% Health Aid Ginger root 560 mg 60 tabs
-30% A. Vogel Gin Gins Boost 31 gr
-30% Power Health Travel Joy 10 caps
Βαθμολογία:
4% of 5
-38% Solgar Ginger 100 veg.caps
-30% Healthia Ginger 60 caps
-30% Terra Nova Ginger 350 mg 50 veg caps

10 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Τζίντζερ

To Ginger ή Zingiber officinale ή πιπερόριζα είναι μια ρίζα που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη ναυτία, και τη δυσπεψία. Επίσης, το τζίντζερ από μελέτες έχει βρεθεί ότι μπορεί να βοηθάει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της κολίτιδας, ενώ παράλληλα προστατεύει το στομάχι. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το ginger. 

Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη ginger είναι ασφαλής κατά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σε ποσότητες αυστηρά μέχρι 2 γραμμάρια ημερησίως, με ιατρική παρακολούθηση. Να αποφεύγεται η λήψη από άτομα που ακολουθούν αντιπηκτική αγωγή ή λαμβάνουν αντιόξινα, μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη, ασπιρίνη ή φάρμακα για καρδιακές αρρυθμίες. Επίσης τα άτομα με πεπτικό έλκος, με χολολιθίαση και οι διαβητικοί δεν θα πρέπει να λαμβάνουν ginger.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.