Σημύδα

    Η σημύδα είναι ένα βότανο γνωστό για τη διουρητική του δράση. Βοηθά την αποτοξίνωση και μειώνει την κατακράτηση υγρών στο σώμα  Για τη σημύδα δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Πρέπει να λαμβάνεται με άφθονα υγρά.Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :    Nα μην λαμβάνεται από άτομα με σοβαρά οιδήματα, νεφρικά νοσήματα ή καρδιακή ανεπάρκεια. Να αποφεύγεται η ταυτόχρονη λήψη...
Περισσότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-40%
Weleda Αγνός Χυμός Σημύδας 200ml
Βαθμολογία:
90%

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

    Η σημύδα είναι ένα βότανο γνωστό για τη διουρητική του δράση. Βοηθά την αποτοξίνωση και μειώνει την κατακράτηση υγρών στο σώμα  Για τη σημύδα δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Πρέπει να λαμβάνεται με άφθονα υγρά.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

   Nα μην λαμβάνεται από άτομα με σοβαρά οιδήματα, νεφρικά νοσήματα ή καρδιακή ανεπάρκεια. Να αποφεύγεται η ταυτόχρονη λήψη της με διουρητικά φάρμακα. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.