Λυγαριά (Agnus Castus) - Προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο

   Η λυγαριά ή  Chasteberry ή Vitex Agnus Castus είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται για ομαλό έμμηνο κύκλο και  λειτουργία των ωοθηκών. Βοηθάει σε αμηνόρροια, μαστοδυνία, ακμή και στη γυναικεία υπογονιμότητα. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου.    Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το agnus castus. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 200-500 mg και πρέπει να λαμβάνεται με...
Περισσότερα

6 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Lamberts Vitex Agnus Castus 1000 mg 60 tabs
Βαθμολογία:
100%
-30%
Health Aid Agnus Castus 550 mg 60 tabs
-30%
Nature's Plus Chasteberry 150 mg 60 veg.caps
-35%
Quest Agnus Castus 71mg 90 tabs
-30%
A. Vogel Agnus Castus 50 ml
-45%
Now Chaste Berry-Vitex Extract 300 mg 90 Vcaps

6 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Η λυγαριά ή  Chasteberry ή Vitex Agnus Castus είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται για ομαλό έμμηνο κύκλο και  λειτουργία των ωοθηκών. Βοηθάει σε αμηνόρροια, μαστοδυνία, ακμή και στη γυναικεία υπογονιμότητα. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου.

   Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το agnus castus. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 200-500 mg και πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

   Επειδή περιέχει προγεστερόνες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά, ορμονική θεραπεία, όπως επίσης και κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Αντενδείκνυται η λήψη Chasteberry από άτομα που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά ή ηρεμιστικά φάρμακα, όπως επίσης και από γυναίκες που πάσχουν από σπασμωδική δυσμηνόρροια.

   Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.