Παγκρεατίνη

   Η παγκρεατίνη είναι από τα ένζυμα που παράγονται από την εξωγενή μοίρα του παγκρέατος. Αποτελείται από την αμυλάση, τη θρυψίνη και τη λιπάση. Η παγκρεατίνη μείωνεται στον οργανισμό σε καταστάσεις όπως τα αυτοάνοσα νοσήματα, η κοιλιοκάκη, η κυστική ίνωση και η παγκρεατική ανεπάρκεια.    Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το ένζυμο αυτό. Γενικά, τα ένζυμα δεν πρέπει να...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Nature's Plus Pancreatin 1000 mg quadruple strength 60 tabs
-25%
Viogenesis Pankreatin Pellets 60 caps

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Η παγκρεατίνη είναι από τα ένζυμα που παράγονται από την εξωγενή μοίρα του παγκρέατος. Αποτελείται από την αμυλάση, τη θρυψίνη και τη λιπάση. Η παγκρεατίνη μείωνεται στον οργανισμό σε καταστάσεις όπως τα αυτοάνοσα νοσήματα, η κοιλιοκάκη, η κυστική ίνωση και η παγκρεατική ανεπάρκεια.

   Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το ένζυμο αυτό. Γενικά, τα ένζυμα δεν πρέπει να λαμβάνονται ταυτόχρονα με ζεστά ροφήματα ή τρόφιμα.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

   Δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικά άτομα χωρίς ιατρική παρακολούθηση. Η συμπληρωματική λήψη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού πρέπει να αποφεύγεται.

   Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.