Ναττοκινάση

Η ναττοκινάση ή nattokinase είναι ένα προϊόν ζύμωσης από το φυτό natto. Δρα στο καρδιαγγειακό σύστημα μειώνοντας την πιθανότητα να εμφανιστούν θρόμβοι στο αίμα και αθηροσκλήρωση. Για τη ναττοκινάση δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή ασπιρίνη. Επίσης, δεν πρέπει να γίνεται λήψη πριν από προγραμματισμένο χειρουργείο. Η...
Περισσότερα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-25% Dynamic Enzymes Natto Activ 45 caps
Dynamic Enzymes Natto Activ 45 caps
-50% Now Nattokinase 100 mg 60 vcaps
Now Nattokinase 100 mg 60 vcaps
-10% Natto NKCP 125 mg 60 tabs
Βαθμολογία:
80%
Natto NKCP 125 mg 60 tabs
-15% Enzymedica Natto-K 30 caps
Enzymedica Natto-K 30 caps
-10% Natto NKCP 125 mg 3 x 60 tabs
Natto NKCP 125 mg 3 x 60 tabs

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Ναττοκινάση

Η ναττοκινάση ή nattokinase είναι ένα προϊόν ζύμωσης από το φυτό natto. Δρα στο καρδιαγγειακό σύστημα μειώνοντας την πιθανότητα να εμφανιστούν θρόμβοι στο αίμα και αθηροσκλήρωση. Για τη ναττοκινάση δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή ασπιρίνη. Επίσης, δεν πρέπει να γίνεται λήψη πριν από προγραμματισμένο χειρουργείο. Η συμπληρωματική λήψη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.