Μαννόζη

   Η μαννόζη ή αλλιώς mannose είναι ένας απλός υδατάνθρακας που απορροφάται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό και περιέχεται στα φρούτα. Προστατεύει την ουροδόχο κύστη από λοιμώξεις, π.χ. ουρολοίμωξη, κυστίτιδα κ.ά. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη μαννόζη.    Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-1000 mg. Η δράση της ενισχύεται από την ταυτόχρονη λήψη προβιοτικών και cranberry.Προφυλάξεις κατά...
Περισσότερα

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-25%
Specchiasol Cranberry Nocist Intensive 7 sachets & Prevent 24 caps & Δώρο Nocist Intimate 250 ml
-45%
Now D-Mannose 500 mg 120 caps
-25%
Now Cranberry Mannose & Probiotics 24 packets
-20%
Waterfall D-Mannose Powder 50 gr
-20%
Waterfall D-Mannose 1000 mg 50 tabs
Βαθμολογία:
90%
-15%
AOR Cranberry D Mannose (uti cleanse) 60 caps
-25%
Viogenesis Mannose Complex 60 caps
-16%
Natural Doctor Uroclear 120 veg.caps
-35%
Doctor's Formulas D-Mannose 60 caps
Βαθμολογία:
80%

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Η μαννόζη ή αλλιώς mannose είναι ένας απλός υδατάνθρακας που απορροφάται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό και περιέχεται στα φρούτα. Προστατεύει την ουροδόχο κύστη από λοιμώξεις, π.χ. ουρολοίμωξη, κυστίτιδα κ.ά. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη μαννόζη.

   Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-1000 mg. Η δράση της ενισχύεται από την ταυτόχρονη λήψη προβιοτικών και cranberry.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

   Να αποφεύγεται η λήψη της από τους διαβητικούς χωρίς ιατρική παρακολούθηση. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να γίνεται μόνο με ιατρική παρακολούθηση.

   Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.