Λιπάση

Η λιπάση είναι ένα ένζυμο που παράγεται στον οργανισμό με σκοπό να διασπάσει τα διαιτητικά λιπαρά οξέα π.χ. πολυακόρεστα, μονοακόρεστα, κορεσμένα κ.ά σε περισσότερο απορροφήσιμα μόρια. Η παραγωγή και η έκκρισή της γίνεται στο πάγκρεας.  Δεν έχει οριστεί ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία για τη λιπάση. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να μην συνδυάζεται με συμπληρώματα διατροφής που δεσμεύουν λίπος (fat binders), με το...
Περισσότερα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-25% Dynamic Enzymes Lipase Plus 90 caps
Dynamic Enzymes Lipase Plus 90 caps
-25% Dynamic Enzymes Lipase Plus 45 caps
Dynamic Enzymes Lipase Plus 45 caps

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Λιπάση

Η λιπάση είναι ένα ένζυμο που παράγεται στον οργανισμό με σκοπό να διασπάσει τα διαιτητικά λιπαρά οξέα π.χ. πολυακόρεστα, μονοακόρεστα, κορεσμένα κ.ά σε περισσότερο απορροφήσιμα μόρια. Η παραγωγή και η έκκρισή της γίνεται στο πάγκρεας.  Δεν έχει οριστεί ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία για τη λιπάση.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην συνδυάζεται με συμπληρώματα διατροφής που δεσμεύουν λίπος (fat binders), με το φάρμακο ορλιστάτη και με βεταΐνη. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.