Ιπριφλαβόνη

Η Ιπριφλαβόνη είναι ένα παράγωγο του ισοφλαβονοειδούς γενιστεΐνη (genistin). Τα ισοφλαβονοειδή είναι φυτικά οιστρογόνα με αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η Ιπριφλαβόνη, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε αυτή την ομάδα, δεν εμφανίζει οιστρογονική δράση. Δρα προστατευτικά κατά της μετα-εμμηνοπαυσιακής οστεοπόρωσης και λειτουργεί σαν μια αποθήκη ασβεστίου. Περιέχεται στη σόγια και στα φύτρα αλφάλφα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.  Προφυλάξεις κατά...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Nature's Plus Ostivone Rx-Bone 60 tabs
-45%
Now Ipriflavone 300 mg 90 caps

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η Ιπριφλαβόνη είναι ένα παράγωγο του ισοφλαβονοειδούς γενιστεΐνη (genistin). Τα ισοφλαβονοειδή είναι φυτικά οιστρογόνα με αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η Ιπριφλαβόνη, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε αυτή την ομάδα, δεν εμφανίζει οιστρογονική δράση. Δρα προστατευτικά κατά της μετα-εμμηνοπαυσιακής οστεοπόρωσης και λειτουργεί σαν μια αποθήκη ασβεστίου. Περιέχεται στη σόγια και στα φύτρα αλφάλφα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται από άτομα με πεπτικό έλκος ή με χρόνια ηπατικά προβλήματα. Να αποφεύγεται από έγκυες και θηλάζουσες. Ενισχύει τη δράση του βορίου, του ασβεστίου, του φθορίου, της βιταμίνης D και της βιταμίνης Κ, όπως επίσης και τη δράση των φαρμάκων για οστεοπόρωση. Δεν θα πρέπει να συνδυάζεται με καφεΐνη. Μειώνει την απέκκριση των αντιψυχωσικών, των αντιασθματικών, των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών και των αντιπηκτικών φαρμάκων.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.