Φυτικός Άνθρακας

Ο φυτικός άνθρακας είναι μια λεπτή, σκουρόχρωμη και άοσμη σκόνη, η οποία παράγεται μετά από καύση απουσία αέρα. Απορροφά τα εντερικά αέρια και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ευερέθιστου εντέρου.  Δεν υπάρχει συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον φυτικό άνθρακα.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να μην συνδυάζεται με σκευάσματα που περιέχουν σορβιτόλη (γλυκαντική ουσία) και τρόφιμα που περιέχουν κακάο ή σοκολάτα. Να αποφεύγεται από...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-40%
Epsilon Health Silactis 20 tabs
Βαθμολογία:
3% of 5
-25%
Aboca Finocarbo Plus 20 caps
-28%
Arkopharma Arkocaps Φυτικός Άνθρακας 45 caps
-45%
WinMedica Retoblock 14 sachets x 5.5 gr

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Ο φυτικός άνθρακας είναι μια λεπτή, σκουρόχρωμη και άοσμη σκόνη, η οποία παράγεται μετά από καύση απουσία αέρα. Απορροφά τα εντερικά αέρια και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ευερέθιστου εντέρου.  Δεν υπάρχει συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον φυτικό άνθρακα. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην συνδυάζεται με σκευάσματα που περιέχουν σορβιτόλη (γλυκαντική ουσία) και τρόφιμα που περιέχουν κακάο ή σοκολάτα. Να αποφεύγεται από άτομα με ιστορικό αιμορραγίας του γαστρεντερικού ή πριν/μετά από χειρουργική επέμβαση. Δεν συστήνεται η χρήση ενεργού άνθρακα κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.