Φυτικός Άνθρακας

Ο φυτικός άνθρακας είναι μια λεπτή, σκουρόχρωμη και άοσμη σκόνη, η οποία παράγεται μετά από καύση απουσία αέρα. Απορροφά τα εντερικά αέρια και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ευερέθιστου εντέρου. Σε συνδυασμό με την αλόη, τα προβιοτικά και το ψίλλιο ανακουφίζει σημαντικά τα συμπτώματα της ελκώδους κολίτιδας. Δεν υπάρχει συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον φυτικό άνθρακα. Η δοσολογία κυμαίνεται από 200-500 mg μετά...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-25%
Aboca Finocarbo Plus 20 caps
-40%
Epsilon Health Silactis 20 tabs
Βαθμολογία:
60%
-28%
Arkocaps Carbo - Φυτικός Άνθρακας 30 caps
Βαθμολογία:
80%
-25%
WinMedica Retoblock 14 sachets x 5.5 gr

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Ο φυτικός άνθρακας είναι μια λεπτή, σκουρόχρωμη και άοσμη σκόνη, η οποία παράγεται μετά από καύση απουσία αέρα. Απορροφά τα εντερικά αέρια και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ευερέθιστου εντέρου. Σε συνδυασμό με την αλόη, τα προβιοτικά και το ψίλλιο ανακουφίζει σημαντικά τα συμπτώματα της ελκώδους κολίτιδας.

Δεν υπάρχει συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον φυτικό άνθρακα. Η δοσολογία κυμαίνεται από 200-500 mg μετά τα γεύματα. Δεν συστήνεται η χρήση για περισσότερο από 5 ημέρες.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην συνδυάζεται με σκευάσματα που περιέχουν σορβιτόλη (γλυκαντική ουσία) και τρόφιμα που περιέχουν κακάο ή σοκολάτα. Να αποφεύγεται από άτομα με ιστορικό αιμορραγίας του γαστρεντερικού ή πριν/μετά από χειρουργική επέμβαση. Δεν συστήνεται η χρήση ενεργού άνθρακα κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.