Φυτικός Άνθρακας

Τι είναι ο φυτικός άνθρακάς; Ο φυτικός άνθρακας είναι μια λεπτή, σκουρόχρωμη και άοσμη σκόνη, η οποία παράγεται μετά από καύση απουσία αέρα. Έχει την ιδιότητα να προσροφά τα αέρια.  Δεν υπάρχει συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον φυτικό άνθρακα.  Ιδιότητες - που βοηθάει; Ο ενεργός φυτικός άνθρακας συμβάλλει στη μείωση του υπερβολικού μετεωρισμού μετά το φαγητό Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη (ΣΗΠ) Να μην συνδυάζεται με σκευάσματα που...
Περισσότερα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-40% Epsilon Health Silactis Fast 20 tabs
Βαθμολογία:
80%
Epsilon Health Silactis Fast 20 tabs
-28% Arkopharma Arkocaps Φυτικός Άνθρακας 45 caps
Arkopharma Arkocaps Φυτικός Άνθρακας 45 caps
-40% Aboca Finocarbo Plus 20 caps
Aboca Finocarbo Plus 20 caps
-45% WinMedica Retoblock 14 sachets x 5.5 gr
WinMedica Retoblock 14 sachets x 5.5 gr

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Φυτικός Άνθρακας

Τι είναι ο φυτικός άνθρακάς;

Ο φυτικός άνθρακας είναι μια λεπτή, σκουρόχρωμη και άοσμη σκόνη, η οποία παράγεται μετά από καύση απουσία αέρα. Έχει την ιδιότητα να προσροφά τα αέρια. 

Δεν υπάρχει συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον φυτικό άνθρακα. 

Ιδιότητες - που βοηθάει;

Ο ενεργός φυτικός άνθρακας συμβάλλει στη μείωση του υπερβολικού μετεωρισμού μετά το φαγητό

Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη (ΣΗΠ)

Να μην συνδυάζεται με σκευάσματα που περιέχουν σορβιτόλη (γλυκαντική ουσία) και τρόφιμα που περιέχουν κακάο ή σοκολάτα. Να αποφεύγεται από άτομα με ιστορικό αιμορραγίας του γαστρεντερικού ή πριν/μετά από χειρουργική επέμβαση. Δεν συστήνεται η χρήση ενεργού άνθρακα κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή, τον υγιεινό τρόπο ζωής ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση, δεν είναι φάρμακα και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια και την επιστημονική εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται στον ιστότοπο. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε απόκλιση ή έχετε κάποια απορία σχετικά με το περιεχόμενο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.