Ορνιθίνη

  Η ορνιθίνη ή ornithine είναι ένα από τα αμινοξέα που συμμετέχουν στον μεταβολισμό και τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Ενισχύει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και βοηθά στην αποβολή λίπους από το σώμα. Επιπλέον, συμβάλλει σε ένα υγιές ήπαρ (συκώτι) και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Η δράση της ενισχύεται από τη ταυτόχρονη λήψη αργινίνης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar L-Ornithine 500 mg 50 veg.caps
-35%
Lamberts L-Ornithine 500 mg 60 caps

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  Η ορνιθίνη ή ornithine είναι ένα από τα αμινοξέα που συμμετέχουν στον μεταβολισμό και τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Ενισχύει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και βοηθά στην αποβολή λίπους από το σώμα. Επιπλέον, συμβάλλει σε ένα υγιές ήπαρ (συκώτι) και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Η δράση της ενισχύεται από τη ταυτόχρονη λήψη αργινίνης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την ορνιθίνη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-1000 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

  Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με νεφρολογικά νοσήματα. Η συμπληρωματική λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

  Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.