Ιστιδίνη

 Η ιστιδίνη ή αλλιώς histidine ανήκει στα μη απαραίτητα αμινοξέα και βρίσκεται στα ζωικά τρόφιμα, ιδιαίτερα στο γάλα. Είναι απαραίτητη για υγιή νεύρα και την επιδιόρθωση των ιστών στον οργανισμό. Επιπλέον, δρα προστατευτικά στο στομάχι. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την ιστιδίνη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg. Η δράση της ενισχύεται όταν λαμβάνεται ταυτόχρονα με βιταμίνη C. Προφυλάξεις...
Περισσότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Lamberts L-Histidine 500 mg 30 caps

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

 Η ιστιδίνη ή αλλιώς histidine ανήκει στα μη απαραίτητα αμινοξέα και βρίσκεται στα ζωικά τρόφιμα, ιδιαίτερα στο γάλα. Είναι απαραίτητη για υγιή νεύρα και την επιδιόρθωση των ιστών στον οργανισμό. Επιπλέον, δρα προστατευτικά στο στομάχι.

 Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για την ιστιδίνη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg. Η δράση της ενισχύεται όταν λαμβάνεται ταυτόχρονα με βιταμίνη C.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

 Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με νεφρικά νοσήματα. Η συμπληρωματική λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό θα πρέπει να αποφεύγεται.

 Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.