Eva

Eva

Επιλέξτε κατηγορία...

Βρέθηκαν 81 προΐόντα

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Βρέθηκαν 81 προΐόντα

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Πληροφορίες - Eva

Η σειρά Eva της Intermed αποτελείται από μια ποικιλία προϊόντων που απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες και στοχεύει στην κάλυψη των διαφόρων αναγκών που μπορεί να προκύψουν στα διάφορα στάδια της ζωής τους! Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι επιμέρους σειρές Eva belle, Eva Intima wash και Eva douche

Η Eva belle είναι μια σειρά με προϊόντα περιποίησης προσώπου, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει το γυναικείο κοινό! Ξεχωρίζουν το Eva belle serum, ένας αντιγηραντικός ορός με υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικές βιταμίνες, η Eva belle Day Cream, μια ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 15, καθώς και η Eva belle eye cream, μια κρέμα ματιών, η οποία ξεχωρίζει χάρη στην ειδική κεφαλή roller που διαθέτει. 

Από τα Eva belle προϊόντα δεν λείπουν η κρέμα νυχτός, η κρέμα κατά των πανάδων, η κρέμα χεριών, τα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής για γυναίκες στην εμμηνόπαυση, ο αφρός καθαρισμού προσώπου, ο ενυδατικός ορός σώματος και η αναπλαστική μάσκα προσώπου με υαλουρονικό οξύ! Από τα πιο καινοτόμα προϊόντα της σειράς είναι τα Eva Belle Booster που έρχονται να “ξυπνήσουν” την επιδερμίδα μας, χαρίζοντάς της τόνωση και προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. 

Τα Eva Intima Wash είναι μια σειρά που αποτελείται από υγρά καθαριστικά για την ευαίσθητη περιοχή. Ανάμεσά τους, το Eva Intima Wash Original για καθημερινή χρήση, το Eva Intima Wash Cransept για περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων, το Eva Intima Wash Extrasept με αντιμυκητιασική δράση κ.ά.

Τα Eva douche είναι κολπικές πλύσεις μιας χρήσης για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής και την αντιμετώπιση διαφόρων μικροενοχλήσεων. Ξεχωρίζουν το Eva douche Chamomile, μια κολπική πλύση με χαμομήλι για ανακούφιση από ερεθισμούς και κνησμό, καθώς και το Eva douche Baking Soda για την απομάκρυνση φυσιολογικών ή παθολογικών εκκρίσεων. 

Επιπλέον, η σειρά Eva Mycosis είναι μια εξειδικευμένη σειρά για λοιμώξεις από τον μύκητα Candida spp. Η σειρά περιλαμβάνει κολπικά υπόθετα, αφρό καθαρισμού, υγρό καθαρισμού , καθώς και αγωγή με σπρέι, όλα εκ των οποίων περιέχουν στη σύνθεσή τους βορικό οξύ, tea tree oil και γαλακτικό οξύ.

Η σειρά Eva Intermed είναι επίσης πολύ γνωστή για τα κολπικά υπόθετα που έχει, τα οποία περιέχουν είτε προβιοτικά είτε γαλακτικό ή υαλουρονικό οξύ. Το Eva biolact είναι για διαταραχές της κολπικής χλωρίδας, το Eva lactic για συμπτώματα που σχετίζονται με μεταβολές του pH και  το Eva Restore για επούλωση του κολπικού βλεννογόνου. 

  • Δωρεάν αποστολή με αγορές
    άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή
    χρημάτων
    εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα
  • 2310 44 44 22 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    και παραγγελίες