Για ένα καθαρό δέρμα χωρίς ακμή!

0 Comment

faceΈνα λαμπερό δέρμα χωρίς ακμή είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε! Υπάρχουν ωστόσο περίοδοι που η υφή και η όψη του δέρματος αλλοιώνεται εμφανίζοντας ατέλειες.

   Η ακμή είναι μία από τις πιο κοινές δερματοπάθειες. Παρόλο που την έχουμε συνδέσει με την εφηβική περίοδο, δεν αποτελούν καταστάσεις που εμφανίζονται αποκλειστικά σε αυτήν την ηλικία. Η εμφάνιση ακμής στους ενήλικες αποτελεί μια δυσάρεστη και δύσκολα θεραπεύσιμη κατάσταση που απαιτεί, όπως και η εφηβική επιδερμίδα, κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση.

Τι είναι η ακμή;

   Αποτελεί μια δερματική πάθηση η οποία εκδηλώνεται με σπυράκια, αυξημένη λιπαρότητα, αυξημένη έκκριση σμήγματος και φλεγμονή. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ακμής που απαιτούν διαφορετική αντιμετώπιση και χρήση κατάλληλων δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

Αίτια εμφάνισης ακμής

   Τα κυριότερα αίτια εμφάνισης ακμής είναι λόγω ορμονικών διαταραχών, αλλεργίας, επιμόλυνσης από βακτήρια, κληρονομικότητα, φαρμακευτικές αγωγές, από χρήση λιπαρών καλλυντικών, καθώς και από άγχος ή κακή διατροφή.

   Η ακμή εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα στις γυναίκες κυρίως λόγω περιόδου (προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο), κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της κλιμακτηρίου, είτε λόγω διακοπής χρήσης αντισυλληπτικών χαπιών.

Σειρά Ac-Norm

   Η Frezyderm σας διαθέτει την ανανεωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων Ac-Norm, για την καθημερινή φροντίδα του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων που αφορά τα ακνεϊκά δέρματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την όποια φαρμακευτική αγωγή έχει συστήσει ο δερματολόγος. Κατάλληλη για ηλικίες άνω των 10 ετών.

Καινοτομία της Frezyderm

   Η σειρά προϊόντων βασίζεται στην καινοτομία Optimized Delivery και στη νέα επαναστατική σειρά θεραπείας Ac-Norm Medilike.

Optimized Delivery 

   Πρωτοπόρα τεχνολογία η οποία εξασφαλίζει άμεση δράση για αποτέλεσμα που διαρκεί λόγω άμεσης απορρόφησης και δράσης των ενεργών συστατικών.

Σειρά Ac-Norm Medilike 

   Σειρά προϊόντων που αποτελεί μια εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακνεϊκής επιδερμίδας. Κατάλληλη για περιπτώσεις ήπιας (Medilike Effect 1), μέτριας (Medilike Effect 2 )και σοβαρής ακμής (Medilike Effect 3). Η αποτελεσματικότητα βασίζεται στην άμεση διάθεση των ενεργών συστατικών της και έχουν ανάλογη δραστικότητα με αυτή των φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Κύριος στόχος των προϊόντων της σειράς Ac-Norm είναι:

  • Άμεση βελτίωση της εικόνας του δέρματος
  • Κατάλληλα για καθημερινή και μακροχρόνια χρήση
  • Απόλυτα ασφαλή
  • Βελτιωμένη δράση και βιοδιαθεσιμότητα των ενεργών συστατικών
  • Συνδυάζονται με τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής
  • Tοπικές αγωγές είναι κατάλληλες για ειδικές ομάδες όπως προέφηβοι/έφηβοι, εγκύους και θηλάζουσες
  • Δεν προκαλούν ερεθισμούς και δεν έχουν παρενέργειες
  • Δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens

Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά όλα τα προϊόντα της σειράς:

Προϊόντα καθαρισμού

   Τα προϊόντα καθαρισμού Ac-Norm Frezyderm περιλαμβάνουν καθαριστικά gel και αφρούς, απολεπιστικό gel, μάσκα καθαρισμού, υδατικό διάλυμα και τονωτική λοσιόν. Αφαιρούν αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα, βοηθούν στην καταπολέμηση του βακτηρίου της ακμής (P.Acnes), καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα ενώ παράλληλα εμποδίζουν την οξείδωση του σμήγματος και τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων.

Αντιμετώπιση Ακμής

   Μια ολοκληρωμένη πρόταση αντιμετώπισης από θεραπευτικές κρέμες ανάλογα της βαρύτητα της ακμής, βασισμένη στη καινοτομία της Frezyderm Medilike. Τα ενεργά συστατικά μιμούνται τη δράση των κοινών ακνεϊκών φαρμάκων χωρίς να έχουν παρενέργειες. Έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, καταπολεμούν το βακτήριο της ακμής (P.Acnes) ενώ παράλληλα βελτιώνουν σημαντικά την εικόνα του δέρματος μειώνοντας τα συμπτώματα της ακμής.

Κρέμες Ακμής

  Σειρά από κρέμες περιποίησης που στοχεύουν στην ενυδάτωση και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, στην προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία καθώς και στην κάλυψη αλλά και θεραπεία των τοπικών ατελειών.

  Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα προϊόντων της σειράς Frezyderm Ac-Norm.

0 Σχόλια

Αφήστε Σχόλιο