Τέλος στον ενοχλητικό βήχα με Expettoral και EPID

0 Comment

epid

Ο βήχας είναι ένας μηχανισμός άμυνας του οργανισμού τον οποίο οι αναπνευστικές οδοί (βρόγχοι, φάρυγγας, λάρυγγας, τραχεία) ενεργοποιούν όταν εμποδίζονται από βλέννα (φλέγμα), ερεθισμό ή και ξένα σώματα (καπνός, σκόνη, κακή κατάποση τροφίμων).

Από μόνος του ο βήχας δεν είναι ασθένεια, και στις περισσότερες περιπτώσεις οφείλεται σε ερεθισμό της αναπνευστικής οδού που μπορεί να θεραπευτεί με τη χρήση φαρμακευτικών φυτών με μαλακτικές, αποχρεμπτικές και βαλσαμικές ιδιότητες.

Οξύς ή χρόνιος βήχας;

Όταν ο βήχας διαρκεί λιγότερο από τρεις εβδομάδες θεωρείται οξύς, ενώ, όταν ξεπερνά αυτό το χρονικό διάστημα, λέγεται χρόνιος.

Ξηρός η παραγωγικός βήχας;

Στη περίπτωση του ξηρού βήχα ο οποίος προκαλείται από ερεθισμό ή φλεγμονή των άνω αεροφόρων οδών λόγω της παρουσίας ιών, βακτηρίων ή ερεθιστικών ουσιών, δεν υπάρχει παραγωγή βλέννας. Μπορεί να είναι ενοχλητικός και εμφανίζεται συνήθως κατά τις πρώτες ημέρες ιογενών λοιμώξεων.

Στη περίπτωση του παραγωγικού υγρού βήχα υπάρχει έντονη παραγωγή βλέννας . Αυτός ο βήχας προκύπτει σαν μια εξέλιξη ενός ξηρού βήχα, όταν η φλεγμονή των άνω αεροφόρων οδών επιφέρει την παραγωγή πιο πυκνής και ιξώδους βλέννας. Μπορεί να είναι συνέπεια οξείων και χρόνιων λοιμωδών νοσημάτων των κάτω αεροφόρων οδών (τραχεία, βρόγχοι, πνεύμονες) που προκαλούν παραγωγή βλέννας.

Tα φυσικά αντιβηχικά σιρόπια και στοματικά spray Specchiasol Expettoral και EPID ανακουφίζουν αποτελεσματικά από τον ξηρό και τον παραγωγικό βήχα. Περιέχουν μια σειρά από δραστικά φυτικά εκχυλίσματα και συστατικά.

Βρείτε στο vita4you.gr φυτικά σιρόπια Specchiasol για την ανακούφιση του ξηρού λαιμού.

Specchiasol Expettoral Sedi-Tuss

Σιρόπι με μαλακτικές ιδιότητες που ανακούφίζει σε περίπτωση ξηρού λαιμού λόγω βήχα, χάρη στα βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων. Η αλθαία, το σισύμβριο και η κόκκινη παπαρούνα προστατεύουν το βλενογόνο του λαιμού. Επιπλέον φαίνεται πως ίσως προσφέρουν ηρεμιστική και αντισπασμωδική δράση. Ο κισσός και η ν-ασετυλ κυστείνη πιθανά διευκολύνουν την ρευστότητα των βρογχικών εκκρίσεων και προσφέρουν βλεννολυτική και αποχρεμπτική δράση. Είναι κατάλληλο για ξηρό και για παραγωγικό βήχα.

Specchiasol Expettoral Bambini

Μαλακτικό σιρόπι για παιδιά με ξηρό ή παραγωγικό βήχα με βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων. Η γκριντέλια φαίνεται πως καταπραϋνει το βήχα και το βλενογόννο του λαιμού, ενώ η δροσέρα, η Ν-ασετυλ κυστείνη και ο κισσός πιθανά διευκολύνουν τη ρευστότητα των βρογχικών εκκρίσεων. Σύνθεση με μέλι ευκάλυπτου που μαλακώνει το λαιμό.

Specchiasol EPID Oligomir

Φυτικό σιρόπι για τον βήχα και τον πονόλαιμο ενισχυμένο με πρόπολη EPID. Με μέντα που μαλακώνει το λαιμό, πρόπολη με φυσική αντιμικροβιακή, αντισηπτική δράση, μυρτιά μια φυσική πηγή βιταμίνης C και φραγκοστάφυλλο για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της φαρυγγίτιδας και του χρόνιου ξηρού βήχα.

Specchiasol EPID flu junior

Φυτικό σιρόπι ιδανικό για παιδιά για τον βήχα τον πονόλαιμο ενισχυμένο με πρόπολη EPID. Με αιθέριο έλαιο λεμόνι με αντισηπτική δράση για το λαιμό και ασερόλα, μια πλούσια πηγή βιταμίνης C. Περιέχει επιπλέον εχινάκεια για την ενίσχυση του ανοσοποητικού και τον ερεθισμένο λαιμό, και πρόπολη με αντισηπτική δράση και για την ανακούφιση από τον πονόλαιμο. Το μέλι ευκαλύπτου καταπραΰνει το λαιμό και βοηθάει στην απόχρεμψη των βλεννών στον παραγωγικό βήχα.

Specchiasol EPID oral spray lime

Στοματικό σπρέι με βότανα και πρόπολη EPID για τον ερεθισμένο λαιμό και τον βήχα. Περιέχει πρόπολη για ισχυρή αντιμικροβιακή προστασία, αγριμόνιο για την ανακούφιση από τον βήχα καθώς και αιθέριο έλαιο lime ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού.

Specchiasol EPID oral spray junior

Παιδικό στοματικό σπρέι με πρόπολη EPID για τον ερεθισμένο λαιμό και το βήχα. Περιέχει πρόπολη για ισχυρή αντιμικροβιακή προστασία, αγριμόνιο για την ανακούφιση από τον βήχα καθώς και αιθέριο έλαιο λεμόνι σε συνδιασμό με φυσική βιταμίνη C από acerola ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού.

0 Σχόλια

    Αφήστε Σχόλιο