Β-Γλυκάνες

Οι β-γλυκάνες ή αλλιώς beta glucans είναι μια ομάδα πολυσακχαριτών που βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα των φυτών και των μυκήτων. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιπλέον μειώνουν τη χοληστερόλη και τη γλυκόζη του αίματος. Γι’ αυτό, συχνά χρησιμοποιούνται από διαβητικούς, άτομα με υψηλή χοληστερόλη και από ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό π.χ. σε έντονο stress, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, ύστερα από χημειοθεραπείες,...
Περισσότερα

8 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Beta 1,3 Glucans  60 tabs
-20%
Metapharm Synosan Glucan (Immun-Glucan) 60 tabs
Βαθμολογία:
100%
-35%
Solgar Beta Glucans & Elderberry Immune Complex 60 veg.caps
-45%
Now Immune Renew Mushrooms blend & Astragalus 90 vcaps
-45%
Now Beta 1,3 1,6 d glucans Maitake 100 mg 90 caps
-12%
Springfield Mycelent 50 ml
-45%
Health Aid Betaglucan 30 vcaps
Βαθμολογία:
80%
-35%
Lamberts Beta Glucan Complex 60 tabs

8 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Οι β-γλυκάνες ή αλλιώς beta glucans είναι μια ομάδα πολυσακχαριτών που βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα των φυτών και των μυκήτων. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιπλέον μειώνουν τη χοληστερόλη και τη γλυκόζη του αίματος. Γι’ αυτό, συχνά χρησιμοποιούνται από διαβητικούς, άτομα με υψηλή χοληστερόλη και από ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό π.χ. σε έντονο stress, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, ύστερα από χημειοθεραπείες, AIDS κ.ά.

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τις Β-γλυκάνες.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης β-γλυκανών κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς αυτή θα πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.