Β-Γλυκάνες

Οι β-γλυκάνες ή αλλιώς beta glucans είναι μια ομάδα πολυσακχαριτών που βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα των φυτών και ορισμένων μυκήτων. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιπλέον μειώνουν τη χοληστερόλη και τη γλυκόζη του αίματος. Γι’ αυτό, συχνά χρησιμοποιούνται από διαβητικούς, άτομα με υψηλή χοληστερόλη και από ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό π.χ. σε έντονο stress, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Δεν έχει οριστεί...
Περισσότερα

8 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-20%
Metapharm Synosan Glucan (Immun-Glucan) 60 tabs
Βαθμολογία:
5% of 5
-35%
Lamberts Beta Glucan Complex 60 tabs
-35%
Solgar Beta Glucans & Elderberry Immune Complex 60 veg.caps
-45%
Health Aid Betaglucan 30 vcaps
Βαθμολογία:
4% of 5
-35%
Solgar Beta 1,3 Glucans 60 tabs
-45%
Now Immune Renew Mushrooms blend & Astragalus 90 vcaps
-12%
Springfield Mycelent 50 ml
-45%
Now Beta 1,3 1,6 d glucans Maitake 100 mg 90 caps

8 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες για την Β-Γλυκάνες

Οι β-γλυκάνες ή αλλιώς beta glucans είναι μια ομάδα πολυσακχαριτών που βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα των φυτών και ορισμένων μυκήτων. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επιπλέον μειώνουν τη χοληστερόλη και τη γλυκόζη του αίματος. Γι’ αυτό, συχνά χρησιμοποιούνται από διαβητικούς, άτομα με υψηλή χοληστερόλη και από ασθενείς με εξασθενημένο ανοσοποιητικό π.χ. σε έντονο stress, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τις Β-γλυκάνες.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης β-γλυκανών κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς αυτή θα πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.