Σαφράν

Ο κρόκος ή σαφράν προέρχεται από τα στίγματα του λουλουδιού Crocus sativus. Ο ελληνικός κρόκος - greek saffron - είναι αρκετά γνωστός σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο για τη χρήση του στη μαγειρική, αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, βοηθάει στο γαστρεντερικό σύστημα, καθώς ανακουφίζει από κολικούς και εντερικά αέρια. Επίσης, χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων...
Περισσότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Superfoods Κρόκος 30 caps

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Ο κρόκος ή σαφράν προέρχεται από τα στίγματα του λουλουδιού Crocus sativus. Ο ελληνικός κρόκος - greek saffron - είναι αρκετά γνωστός σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο για τη χρήση του στη μαγειρική, αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Πιο συγκεκριμένα, βοηθάει στο γαστρεντερικό σύστημα, καθώς ανακουφίζει από κολικούς και εντερικά αέρια. Επίσης, χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων στο προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο/ PMS και την εμμηνόπαυση. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η συμπληρωματική λήψη κρόκου κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, καθώς μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στη μήτρα.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.