Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο ή sage είναι ένα από τα βότανα της Μεσογείου και είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Ανακουφίζει από την έντονη εφίδρωση κατά την εμμηνόπαυση και ρυθμίζει τον έμμηνο κύκλο σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Για το φασκόμηλο δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να μην λαμβάνεται από άτομα με επιληψία....
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Lamberts Sage 2500 mg 90 tabs
-30%
A. Vogel Menoforce Sage 30 tabs

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Το φασκόμηλο ή sage είναι ένα από τα βότανα της Μεσογείου και είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Ανακουφίζει από την έντονη εφίδρωση κατά την εμμηνόπαυση και ρυθμίζει τον έμμηνο κύκλο σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Για το φασκόμηλο δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται από άτομα με επιληψία. Να αποφεύγεται η συμπληρωματική λήψη του κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, καθώς μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στη μήτρα.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.