Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο ή sage είναι ένα από τα βότανα της Μεσογείου και είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Μελέτες έχουν δείξει ότι ανακουφίζει από την έντονη εφίδρωση κατά την εμμηνόπαυση, τονώνει τη μνήμη, ενώ παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τις ενοχλήσεις στο λαιμό και στο πεπτικό (δυσπεψία, φούκωμα). Για το φασκόμηλο δεν έχει...
Περισσότερα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-33% Lamberts Sage 2500 mg 90 tabs
Βαθμολογία:
80%
Lamberts Sage 2500 mg 90 tabs
-30% A. Vogel Menoforce Sage 30 tabs
Βαθμολογία:
100%
A. Vogel Menoforce Sage 30 tabs

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο ή sage είναι ένα από τα βότανα της Μεσογείου και είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Μελέτες έχουν δείξει ότι ανακουφίζει από την έντονη εφίδρωση κατά την εμμηνόπαυση, τονώνει τη μνήμη, ενώ παραδοσιακά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τις ενοχλήσεις στο λαιμό και στο πεπτικό (δυσπεψία, φούκωμα). Για το φασκόμηλο δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται από άτομα με επιληψία. Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με φάρμακα για την επιληψία, το διαβήτη και τη κατάθλιψη. Να αποφεύγεται η συμπληρωματική λήψη του κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.