Έλαιο Σπόρου Κολοκύθας

Το έλαιο σπόρων κολοκύθας ή αλλιώς pumpkin seed oil είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και φυτοστερόλες. Προστατεύει από διόγκωση και υπερπλασία του προστάτη και ανακουφίζει από συμπτώματα όπως ο πόνος και η συχνοουρία. Η δράση του ενισχύεται από την ταυτόχρονη λήψη του βοτάνου saw palmetto.Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Για το pumpkin seed oil δεν...
Περισσότερα

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-28%
Arkocaps Pumpkin Seed Oil - Έλαιο σπόρου κολοκύθας 60 caps
-45%
Now Pumpkin Seed oil 1000 mg 100 softgels
-10%
Zein Pharma Kurbiskern Pumpkin Seed 400 mg 60 caps

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Το έλαιο σπόρων κολοκύθας ή αλλιώς pumpkin seed oil είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και φυτοστερόλες. Προστατεύει από διόγκωση και υπερπλασία του προστάτη και ανακουφίζει από συμπτώματα όπως ο πόνος και η συχνοουρία. Η δράση του ενισχύεται από την ταυτόχρονη λήψη του βοτάνου saw palmetto.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Για το pumpkin seed oil δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg. Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με έλαιο σπόρων κολοκύθας δεν ενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.