Έλαιο Σπόρου Κολοκύθας

Το έλαιο σπόρων κολοκύθας ή αλλιώς pumpkin seed oil είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και φυτοστερόλες. Προστατεύει από διόγκωση και υπερπλασία του προστάτη και ανακουφίζει από συμπτώματα όπως η συχνοουρία αλλά και η υπερδραστήρια κύστη. Η δράση του ενισχύεται από την ταυτόχρονη λήψη του βοτάνου saw palmetto. Για το pumpkin seed oil δεν έχει...
Περισσότερα

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-28%
Arkopharma Arkocaps Έλαιο Σπόρου Κολοκύθας - Pumpkin Seed Oil 60 caps
Βαθμολογία:
4% of 5
-10%
Zein Pharma Kurbiskern Pumpkin Seed 400 mg 60 caps
-45%
Now Pumpkin Seed oil 1000 mg 100 softgels

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Το έλαιο σπόρων κολοκύθας ή αλλιώς pumpkin seed oil είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και φυτοστερόλες. Προστατεύει από διόγκωση και υπερπλασία του προστάτη και ανακουφίζει από συμπτώματα όπως η συχνοουρία αλλά και η υπερδραστήρια κύστη. Η δράση του ενισχύεται από την ταυτόχρονη λήψη του βοτάνου saw palmetto. Για το pumpkin seed oil δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με έλαιο σπόρων κολοκύθας δεν ενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.