Ρόδι

Το ρόδι ή pomegranate είναι ένα φρούτο πλούσιο στα αντιοξειδωτικά πολυφαινόλες και σε βιταμίνες. Περιέχει το ελαγικό οξύ, ένα συστατικό γνωστό για τη δράση του στην αντιγήρανση και την πρόληψη του καρκίνου.Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Για το ρόδι δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg. Η συμπληρωματική του λήψη του κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό...
Περισσότερα

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Optima Pomegranate Juice 500 ml
-30%
Nature's Plus Pomegranate 400 mg Extended Release 30 tabs
-35%
Lamberts Pomegranate Concentrate 500 ml
-30%
Power Health Ρόδι 20 eff tabs
-10%
Hela Betagranat 60 tabs
-25%
Specchiasol Melagrana (Ρόδι) 500 ml
-20%
NutraLead Pomegranate & Vitamin C 20 eff tabs
-34%
Health Sign Panhealth 30 tabs
Βαθμολογία:
100%
-30%
Superfoods Ρόδι 30 caps
Βαθμολογία:
80%

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Το ρόδι ή pomegranate είναι ένα φρούτο πλούσιο στα αντιοξειδωτικά πολυφαινόλες και σε βιταμίνες. Περιέχει το ελαγικό οξύ, ένα συστατικό γνωστό για τη δράση του στην αντιγήρανση και την πρόληψη του καρκίνου.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Για το ρόδι δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg. Η συμπληρωματική του λήψη του κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό θα πρέπει να γίνεται μόνο με ιατρική παρακολούθηση.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.